RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss
Foto: Afp

Motta han stjele Zlatan-showet?

Sist oppdatert:
Svensken ble satt i skyggen.

OLYMPIAKOS - PSG 1-4 :

Aller først: Beklager for ordspillet i tittelen, vi klarte ikke dy oss.

Så over til fotballen:

Med to mål og en assist i annen omgang, alle på hjørnespark, avgjorde Thiago Motta for Paris Saint-Germain i 4-1-seieren over Olympiakos i mesterligaen tirsdag.

To dødballserver fra innbytter Ezequiel Lavezzi i det 68. og 73. minutt ble omsatt i scoringer av Motta, før midtstopper Marquinhos satte punktum med assist fra Motta.

Normalt handler det meste om Zlatan Ibrahimovic og Edinson Cavani, men tirsdag havnet de i skyggen. Cavani ga riktignok PSG ledelsen framspilt av Ibrahimovic i det 19. minutt, men det var i en første omgang Olympiakos dominerte og der hjemmelaget fortjente mer enn 1-1-målet til Vladimir Weiss.

Blanc-tale?
Slovaken hadde to stolpetreff før han i det 25. minutt stormet inn i feltet, driblet av to mann og sendte ballen forbi Salvatore Sirigu til en svært fortjent utligning.

Paris Saint-Germain var ille ute halvveis, men Laurent Blanc må ha sagt noe riktig i pausen. I annen omgang var gjestene som forvandlet, og særlig bidro Lavezzi til et langt friskere PSG-lag.

PSG hadde flere gode sjanser til å ta ledelsen, men det måtte dødballer til for å avgjøre. I det 68. minutt kom Thiago Motta seg foran sin motspiller på Lavezzis hjørnespark og nikket i mål. Fem minutter senere kom ønskereprisen, og kampen var avgjort.

Ibrahimovic hadde en stor sjanse til å tegne seg på scoringslisten i det 82. minutt da han ble felt av Andreas Samaris, men svenskens skudd var for dårlig, og keeper Roberto reddet både straffen og returen.

I stedet var det Marquinhos som satte punktum i det 86. minutt.

Benfica-seier
I samme gruppe vant Benfica 2-0 over Anderlecht hjemme i Lisboa. Den 21-årige debutanten Filip Djuric scoret på en keeperretur i det 4. minutt, og Luisão doblet ledelsen på et hjørnespark før halvtimen var spilt.

I annen omgang spilte gjestene seg opp og var nær redusering, men Benfica holdt unna.

– Vi var overlegne i første omgang. Vi skulle gjerne scoret masse mål og massakrert motstanderen, men selv ikke Barcelona greier det, sa trener Jorge Jesus. (©NTB)

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere