Mourinho: - Benzema og Higuain er ikke nok

Foto: AFP/Scanpix

Real Madrid-treneren hadde forventet å hente flere stjerner i sommer.

02.09.10 14:39

Han har fått en rekke gode forsterkninger til sitt Real Madrid i sommer, José Mourinho. Mesut Özil, Sami Khedira, Ricardo Carvalho og Angel di Maria har alle vandret inn porten på Santiago Bernabeu. Fra før rår han også over dugelige spillere som Cristiano Ronaldo, Kaka, Xabi Alonso, Sergio Ramos, Raul Albiol, Fernando Gaga, Karim Benzema og Gonzalo Higuain.

- Trenger en spiss
Portugiseren er likevel ikke fornøyd med sommerens transferaktivitet, og mener klubben sårt trenger en spiss.

Klubben kvittet seg med Raul tidligere i sommer, og har nå kun to rene spisser igjen, Karim Benzema og Gonazalo Higuain.

- Jeg trenger en ny spiss, Benzema og Higuain er ikke nok. Men overgangsvinduet er vanskelig for Real. Så fort vi beveger en finger, så blir det mediestorm, sier Mourinho ifølge Sky Sports.

- Vi trenere er alltid misfornøyd med det vi har. Vi ønsker alltid mer, og jeg støtter de som mener at vi trenger en ny spiss.

Den tidligere Inter-treneren er likevel storfornøyd med å ha kapret det tyske radarparet Özil og Khedira for henholdsvis Werder Bremen og Stuttgart. Prisen synes han også var god.

- Dette er to gode, unge spillere. De var i sitt siste kontraktsår. Vi betalte samlet rundt 200 millioner for dem, og det er en meget konkurransedyktig pris, sier portugiseren om tyskerne.

- Dette er Madrid
Real Madrid startet sesongen med å spille 0-0 mot Michael Laudrups Real Mallorca, og måtte tåle kritikk fra den lokale pressen etter den skuffende sesongstarten.

- Dette er Madrid, og det får vi ikke gjort noe med. Om vi ikke kan leve opp til forventningene om å være best, har vi ingenting her å gjøre. For meg passet det bra å dra hit nå.

- Etter 10 år med suksess i Chelsea og ikke minst Inter, som spiller i en veldig krevende liga, har jeg den rette erfaringen og modenheten til å gjøre det bra her. Jeg må hele tiden være godt forberedt. Om vi mister ballen vil vi bli buet ut, og da er det opp til meg å forandre taktikken, og åpne motstanderens forsvar.

Sjekk siste fotballnytt her!
Sjekk siste sportsnytt her!

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.