Mourinho: - Gabriel-saken gjør det lov å ta hevn

AMPERT: Arsenal  Gabriel og Chelseas Diego Costa havnet i tottene på hverandre.

AMPERT: Arsenal  Gabriel og Chelseas Diego Costa havnet i tottene på hverandre. Foto: Alastair Grant (Ap)

Chelsea-manager José Mourinho frykter for suspensjon om han sier det han mener om den såkalte Costa-saken.

Chelsea-manageren ønsket egentlig ikke å snakke om Costas suspensjon da han møtte på pressekonferanse etter onsdagens ligacupkamp, og ville vente til klubben får tilbakemelding fra det engelske fotballforbundet på anken.

Men han klarte som vanlig ikke dy seg.

- Jeg vil ikke si noe, men nå vet vi i hvert fall a hevn er lov. Man man gjøre slikt nå, sier Mourinho ifølge The Telegraph.

- Kan ikke sammenlignes

Chelsea-spiss Costa ble nemlig utestengt i tre kamper av Englands fotballforbund for voldelig oppførsel i kampen mot Arsenal.

Gabriel, som ble utvist etter en episode med Costa, ble på sin side frikjent og slipper å sone.

Klikk på bildet for å forstørre.

NO LOVE LOST: José Mourinho og Arsene Wenger har lite til overs for hverandre. Foto: Nick Potts (Pa Photos)

- Man kan ikke sammenligne et bein som nesten blir brukket og en situasjon der to menn diskuterer. Det er det som skjedde. Det var en diskusjon mellom menn, mener portugiseren.

Mourinho sier videre at han blir suspendert om han sier det han virkelig mener om FAs behandling av saken.

- Og det trenger ikke laget. Vi mistet en viktig spiller i tre kamper, og vi kan ikke miste manageren. Jeg vil derfor forholde meg stille og rolig, sier manageren.

- Endrer aldri oppførsel

Øyvind Alsaker kommenterte kampen på Stamford Bridge. Til Nettavisen sa TV 2-profilen at blåtrøyene neppe kommer til å bruke tid på å endre Costas oppførsel på banen.

- Jeg kan aldri tenke meg at Chelsea bryr seg om å ta opp dette internt og ber Costa om å roe seg ned og forandre seg. Dette er moduset til Diego Costa og akkurat slik han har vært de andre stedene han har spilt. Dette er det han driver med og litt av grunnen til at Mourinho ville ha ham, sa Alsaker til Nettavisen.

I TV 2s studio syntes Erik Thorstvedt det var urettferdig at bare Gabriel ble sendt i dusjen.

- Det er helt latterlig at man skal bli utvist for noe med så lite kraft. Men dommeren dømmer jo etter boka. Det er et forsøk på spark mot Diego Costa. Det blir likevel urettferdig når han ryker ut for noe som er mye mindre enn hva Costa gjorde. Provoserende, mente Thorstvedt i TV 2s pausesending.

P.S: Ifølge NTB kan Gabriel likevel bli utestengt på grunn av sin reaksjon etter at dommer Mike Dean ga ham rødt kort. Den disiplinærsaken behandles senere

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.