RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Mourinho: - Håpløst, en vits!

Sist oppdatert:
PSG imponerte mot Chelsea, men én ting irriterte José Mourinho.

PSG - CHELSEA 3-1:

Paris Saint-Germain kunne glede seg over å ha slått Chelsea 3-1 i onsdagens kvartfinale på Parc Des Princes.

Ezequiel Lavezzi sendte hjemmelaget i ledelsen etter bare tre minutter, men et straffemål av Eden Hazard skapte ny spenning i kampen etter 26 minutter.

Hjemmelaget kom imidlertid sterkere tilbake etter hvilen da David Luiz scoret selvmål. 

På overtid økte Javier Pastore ledelsen til 3-1, som altså ble sluttresultatet.

En liten ripe i lakken var det for PSG at Zlatan Ibrahimović måtte ut med skade. Det er usikkert hvor lang tid det tar før svensken er tilbake på banen for franskmennene.

- Forferdelig
Chelsea-stopper Gary Cahill var lite fornøyd med å slippe inn det sene 3-1-målet etter kampen.

- Det var en forferdelig tid å slippe inn et slurvete mål. Det er et stor slag i trynet. 2-1 ville vært greit, men dette er ødeleggende, sier Cahill ifølge BBC.

- Det utgjør en stor forskjell. Men da vi vant i 2012, måtte vi hente igjen Napoli. Vi har spillerne for å gjøre det. Det blir tøft, men vi må klare det, forteller Cahill. 

SKUFFET: Jose Mourinho var lite fornøyd med eget lag mot PSG onsdag kveld.

Skuffet Mourinho
En annen som var skuffet, var Chelsea-manager Jose Mourinho. Særlig at laget hans slapp inn 3-1-scoringen helt på slutten irriterte Mourinho.

- Det var håpløst. Det tredje målet er en vits, ikke et mål, en vits, sier Mourinho ifølge The Telegraph.

- Det var latterlig, Gary (Cahill) sa slurvete, jeg sier latterlig. Men vi spilte mot et lag med mange gode spillere, spesielt angriperne deres, sier portugiseren videre.

Nå spår han en tøff jobb på Stamford Bridge, forståelig nok.

- Det blir vanskelig nå, men ikke umulig. Ingenting er umulig i fotball. Men de har spillere som kan score mål ut av ingenting. Vi er ikke et lag som er fult av talenter som kan score masse mål, men man vet aldri, forteller en tydelig skuffet Chelsea-manager.

Terry-tabbe
Det tok altså tre minutter før PSG gikk opp i ledelsen onsdag kveld.

Scoringen kom da John Terry vartet opp med en grusom klarering etter et innlegg. Ballen endte nemlig opp i fanget på Lavezzi som kunne sette ballen i mål fra cirka 10 meter.

Spillet bølget noe mer etter scoringen, og Luiz kom blant annet til en god mulighet for Chelsea etter 18 minutter spill. Men skuddet fra brasilianeren var for svakt til å overliste Salvator Sirigu i PSG-målet.

Cirka ti minutter senere kunne bortesupporterne likevel juble da Chelsea ble tildelt straffe. Eden Hazard gjorde alt rett da han satte ballen enkelt til side for keeper.

Like før pause var Hazard igjen nære med å score, men denne gangen traff ballen stolpen da han kom til en avslutning inne i boksen.

Selvmål
Hjemmelaget startet andreomgang bra, og da ingen klarerte Lavezzis innlegg etter 61 minutter gikk ballen i mål, da Luiz kranglet den i eget nett.

Det så ut til å ende 2-1 i Paris onsdag kveld, men like før slutt satte Pastore på mesterlig vis inn 3-1, da han avsluttet fra skrått hold.

PSG drar dermed til London med et godt utgangspunkt.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen Sport her og få flere ferske sportsnyheter i feeden din!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere