Gå til sidens hovedinnhold

Mourinho: - Jeg er lei meg

Portugiseren trist på Juan Mata sine vegne.

På lørdag ble det klart at Juan Mata forlater Chelsea til fordel for Manchester United.

Sjokkovergangen har skapt reaksjoner hos Chelsea-fansen, og mange har kritisert manager Jose Mourinho for å gi slipp på midtbanejuvelen.

Nå letter portugiseren på sløret, og forteller hvorfor spanjolen ble sendt på dør.

- Jeg synes det er trist at jeg ikke kunne gjøre ham til en bedre spiller. Kanskje var det nytt for ham å ikke være førstevalg i en vanskelig stund, sier Mourinho ifølge Sky Sports.

- Det er vanskelig for ham
Han innrømmer at han ikke var i stand til å tilføre noe nytt i Matas repertoar.

- For å være helt ærlig, ga jeg ham ingenting. Og det er jeg veldig lei meg for. Vi snakker tross alt som en verdensmester her. Det er vanskelig for ham.

- Jeg forsøkte å benytte ham i en posisjon han ikke var komfortabel. Han ga alt og spilte noen gode kamper i den posisjonen, sier "The Special One".

Han legger til at han egentlig ikke ønsket å selge 25-åringen til Manchester United, men mente han ikke hadde noe valg.

- Jeg er lei meg for at han ikke kunne fortsette her, og derfor følte jeg ikke at jeg kunne stoppe ham fra å bytte klubb, selv om det var United, sier Mourinho.

- Henrykt
Uniteds rekordsignering vil trolig få sin debut allerede på tirsdag, da Cardiff og Ole Gunnar Solskjær gjester Old Trafford.

David Moyes innrømmer at han aldri forventet at Chelsea ville slippe spanjolen.

- Jeg trodde aldri vi ville få muligheten til å hente ham. Heldigvis er han her nå, og jeg er henrykt over det, sier David Moyes til Manchester Uniteds offisielle TV-kanal, MUTV.

Reklame

De beste kuppene du gjør på Fjellsport-salget