RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss
Foto: AFP PHOTO/JOSE JORDAN (Scanpix)

Mourinho: - Jeg er stolt

Sist oppdatert:
Michael Essien senket Valencia på overtid. - Magisk, sier Jose Mourinho.

VALENCIA - CHELSEA 1-2 (2-3 sammenlagt): Chelsea møter vinneren av Liverpool - PSV til det som trolig blir en vaskekte engelsk semifinale i årets Champions League.

Merseyside-gutta leder 3-0 etter første oppgjør, noe som trolig er nok til å sikre en rysare mellom de to Premier League-klubbene.

Uansett resultat onsdag: Chelsea og Jose Mourinho er garantert en plass blant Europas fire gjeveste, etter Michael Essiens dramatiske 1-2-mål på overtid på Mestalla.

- Et fantastisk resultat mot et stort lag. Jeg er stolt, sier Jose Mourinho ifølge Sportliglife.

For spanjolene jublet for tidlig mot de blå fra London. Fernando Morientes ga vertene 1-0 etter drøye halvtimen, bare for å se Andrej Sjevtsjenko slå nådeløst tilbake rett etter pause.

Lagene var like langt, men Chelsea hadde initiativet på bortebane.

Avgjørelsen falt imidlertid ikke før på overtid. Michael Essien feide et innlegg i målet bak en sprellende Santiago Canizares, som sammen med en apatisk Quique Sanchez Flores måtte se britene senke den spanske armada på verst tenkelig måte.

- I andre omgang var vi fantastiske. Vi dominerte fullstendig. Det er stort av engelsk fotball å ha tre av fire lag i semiene, skryter Mourinho, som hyller Essien etter nødskriket av en seier på Mestalla.

- Essien er en helt spesiell spiller. Etter at jeg skolerte ham om til back, blomstret han. Han er en atlet - en superb atlet, jubler portugiseren.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

Våre bloggere