RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Mourinho: - Jeg går i sommer

Sist oppdatert:
Jose Mourinho skal ha bestemt seg for å forlate Chelsea til sommeren.

Portugiseren skal være lei av å bli underminert på Stamford Bridge.

- Jeg drar når sesongen er over. Jeg vet ikke hvor ennå, skal Mourinho ha sagt til en venn torsdag, ifølge The Sun.

Sur på Arnesen
Utsagn til «venner» som blir sitert i engelsk presse, skal man være forsiktig med å ta for god fisk. Men det er mye som tyder på at Mourinho er svært misfornøyd med tingenes tilstand for tiden.

Manchester United leder Premier League, spillerne underpresterer, og Mourinho skal også være forbannet over at danske Frank Arnesen har fått en viktigere og større rolle enn opprinnelig tiltenkt. Arnesen har nå fått ansvaret for kjøp og salg i klubben, og Mourinho mener, fortsatt ifølge The Sun, at dansken hadde skylden for at William Gallas ble solgt til Arsenal. Mourinhos forhold til Chelseas eier Roman Abramovitsj skal også ha kjølnet betraktelig.

Etter 1-1-resultatet mot Wycombe i ligacupen tidligere i uka, sa en tydelig irritert Mourinho følgende til pressen:

- Jeg har bedt om spillere, men det er ikke mitt valg at ingen kommer. Det er ikke min klubb. Jeg er bare en manager. Jeg regner med at spillerstallen min er den samme når overgangsvinduet stenger som den er nå.

Inter Milan?
Det blir neppe vanskelig for Mourinho å finne en ny klubb, dersom utfallet blir som The Sun mener å vite i dag. Inter Milan skal visstnok være favoritter til å kunne nyte av portugiserens tjenester fra og med neste sesong, med Real Madrid på en god 2. plass. Flere klubber vil garantert bli koblet til hans navn i tiden som kommer.

Den tidligere Porto-spilleren Cesar Peixoto, som for tiden spiller i Espanyol, har fortalt pressen i Barcelona at han vet at Mourinho ser seg om etter et hus i Milano.

Chelsea skal være fullt klar over at manageren mistrives for tiden, og de skal allerede ha begynt jakten på en erstatter. Guus Hiddink har lenge vært et hett navn. Didier Deschamps kan være en mulig kandidat, mens Sevillas manager Juande Ramos også har skaffet seg et godt rykte.

Det eneste som er helt sikkert, er at siste ord verken er sagt eller skrevet.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

Våre bloggere