Mourinho: - Jeg har aldri sett noe sånn før

Chelsea-manager José Mourinho freste mot dommer Mike Jones etter at Cesc Fàbregas ble utvist i 0-3-tapet for West Bromwich i Premier League mandag.

Chelsea-manager José Mourinho freste mot dommer Mike Jones etter at Cesc Fàbregas ble utvist i 0-3-tapet for West Bromwich i Premier League mandag. Foto: Mike Egerton (Pa Photos)

Raste mot utvisning.

19.05.15 08:32

Chelsea-manager José Mourinho freste mot dommer Mike Jones etter at Cesc Fàbregas ble utvist i 0-3-tapet for West Bromwich i Premier League mandag.

Fabregas fikk marsjordre allerede i første omgang etter å ha sparket ballen i hodet på West Brom-spiller Chris Brunt. Da episoden skjedde var sinnene allerede i kok på The Hawthorns.

Chelsea-spiss Diego Costa hadde sekunder tidligere gått i strupen på hjemmelagets Gareth McAuley, hvilket førte til at flere spillere raskt meldte seg på. Fra sin posisjon utenfor 16-meteren sendte Fabregas en hard ball inn i feltet som traff Brunt i hodet rett foran nesen på dommer Jones.

LES OGSÅ: Mourinho etter braktap: - De andre topplagenes feil

West Brom-kaptein Darren Fletcher var så raskt fremme og dyttet på Fabregas. Belønningen ble gult kort.

Etter kampen var Chelsea-manager José Mourinho oppgitt over kampleder Jones. Portugiseren mente en mer erfaren dommer ville løst situasjonen med tilsnakk til de involverte spillerne.

– Jeg har aldri sett en sånn utvisning. Hva slags utvisning var det der? Hvor er faremomentet i situasjonen som gjør at det er nødvendig å gi et rødt kort i det som nesten var en vennskapskamp? Spurte han.

– Det forstår jeg ikke. Darren Fletcher var aggressiv, han dyttet (Fabregas) i brystet. Han er erfaren. Det var mye mer aggressivt enn det Fabregas gjorde, tilføyde Chelsea-sjefen.

Hilsenen til dommer Jones lød slik:

– En toppdommer med en skikkelig personlighet ville utvekslet noen ord med spillerne og kontrollert kampen.

Nå må Chelsea trolig klare seg uten playmaker Fabregas i de to første kampene neste sesong. Alt tyder på at spanjolen får tre kampers karantene.

– Tre kamper for det der? Jesus Christ. Selvfølgelig er det for hardt, sa Mourinho, som ikke har tro på at Chelsea når fram med en anke.

– Vi taper hver eneste gang, sa portugiseren.

Diego Costa havnet i søkelyset på The Hawthorns. Spissen var flere ganger i klammeri med hjemmelagets forsvarsspillere og fikk massiv pipekonsert fra tribunen hver gang han hadde ballen.

– Diego Costa ble selvfølgelig et mål. Det er den samme gamle leksa, sa Mourinho etter kampen.

– De tingene der kommer an på dommeren. Hvis han ønsker å beskytte de gode spillerne og straffe bøllene, er det en enkel sak, tilføyde han. (©NTB)

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.