RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Mourinho: - Onsdag er det Rubens dag

José Mourinho har tatt med akademispilleren Ruben Loftus-Cheek i troppen til mesterligamøtet med Sporting Lisboa.
José Mourinho har tatt med akademispilleren Ruben Loftus-Cheek i troppen til mesterligamøtet med Sporting Lisboa. Foto: Stefan Wermuth (Reuters)
Åpner for å gi akademispiller sjansen

Chelsea er allerede videre i mesterligaen som gruppevinner. José Mourinho hviler derfor flere nøkkelspillere mot Sporting Lisboa.

London-klubben tapte i helgen sin første kamp for sesongen. To mål fra Papiss Cissé sikret Newcastle en 2-1-skalp. Onsdag håper Mourinho å få Chelsea tilbake i seiersstimen igjen, men det må skje uten profiler som kaptein John Terry, Eden Hazard og Willian.

Portugiseren velger å la trioen få hvile på grunn av et tett og tøft kampprogram i ukene som kommer.

– Vi har så mange kamper å spille i desember. Denne kampen gir oss muligheten til å hvile spillere, men Diego Costa starter i morgen, sa Mourinho under tirsdagens pressekonferanse.

Han bekreftet at han tar med 18 år gamle Ruben Loftus-Cheek i troppen. Midtbanespilleren er hentet opp fra Chelsea-akademiet.

– Hvis du ikke kan få unggutter gjennom akademiet, er det best å stenge dørene og bruke pengene på å kjøpe nye spillere. Forholdet mellom førstelaget og akademiet er i endring. Ruben har trent med meg hver dag de siste to-tre ukene. I morgen er det Rubens dag, sa Mourinho.

Og legger til:

– Jeg vet ikke om Ruben får spille. Du kan forestille deg forskjellen på å spille mot Sportings akademilag, for så å spille mot Sporings førstelag foran 45.000 tilskuere bare en måned senere, la han til.

Chelsea topper gruppe G med elleve poeng. Sporting ligger best an i kampen om annenplassen, men Schalke kan snyte portugiserne for avansementet til åttedelsfinalen. Det skjer om Sporting taper i London, mens tyskerne slår Maribor på bortebane. (©NTB)

LES OGSÅ:


Mest sett siste uken

Lik Nettavisen Sport her og få flere ferske sportsnyheter i feeden din!

Våre bloggere