Mourinho: - Rodgers gratulerte meg

TILGIR: Jose Mourinho har lagt kritikken fra Brendan Rodgers bak seg.

TILGIR: Jose Mourinho har lagt kritikken fra Brendan Rodgers bak seg. Foto: Adam Davy (PA / NTB scanpix)

Chelsea-sjefen snakker om vennen.

30.04.14 00:15

Chelsea spilte en taktisk god kamp borte mot Liverpool i Premier League sist søndag og tok en viktig seier på Anfield. Det at de blå gikk seirende av banen betyr at Chelsea igjen er med i gullkampen, mens Liverpool er avhengig av at Manchester City avgir poeng, eller slipper inn masse mål i sesonginnspurten.

Etter møtet i Beatles-byen var Liverpool-sjef Brendan Rodgers lite fornøyd og mente Chelsea la seg alt for mye bakpå. Han påpekte også at hans Liverpool aldri kunne spilt en kamp på den måten José Mourinhos menn gjorde.

Under en pressekonferanse tirsdag forteller imidlertid Chelsea-manageren at hans tidligere stabsmedlem kom med en gratulasjon i etterkant av møtet.

- Media er media og jeg ønsker ikke å si mye, men Brendan er en manager og en person jeg liker å kalle en venn. Jeg møtte ham for mange år siden. På den tiden var han en ung trener som trente unggutter, sier Mourinho ifølge ITV.

- Jeg kjenner til hva han sa etter kampen, men jeg kjenner også til hva han sa til meg i dag (tirsdag) og da gratulerte han oss med seieren, sier manageren.

Mourinho sier at han ikke bryr seg nevneverdig om det som ble sagt søndag.

- Siden Brendan er en person jeg liker å kalle en venn, velger jeg å glemme det han sa søndag og heller fokusere på det han sa tirsdag, sier Mourinho.

- Han er en smart fyr. Jeg tror han har sett opp igjen kampen på video nå og da tror jeg han forsto hva som faktisk skjedde søndag, sier han videre.

Demba Ba og Willian scoret målene for Chelsea i seieren på Anfield. Onsdag venter en ny, tøff utfordring for Chelsea. Atletico Madrid venter i semifinalen av Champions League. Det står 0-0 etter det første møtet i Spania.

I Premier League ligger Chelsea på en andreplass, to poeng bak Liverpool som fortsatt topper. Manchester City ligger på tredje med 77 poeng, men har én kamp mindre spilt enn de to rivalene på plassene foran.


Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.

Mer om emnet: Chelsea

Mest lest på Sport

Annonsebilag