RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Mourinho: - Vi verken smiler eller spøker for tiden


Chelsea-manager José Mourinho er under press før mesterligamøtet med Maccabi Tel Aviv.
Chelsea-manager José Mourinho er under press før mesterligamøtet med Maccabi Tel Aviv. Foto: Glyn Kirk (Afp)
Chelsea-manager José Mourinho er under press før mesterligamøtet med Maccabi Tel Aviv.

Portugiseren innrømmer at selvtilliten og stemningen blant Chelsea-spillerne påvirkes av den siste tidens svake resultater.

Regjerende Premier League-mester Chelsea har hatt en svært svak sesongstart i serien. Etter fem serierunder ligger London-laget nede på 17.-plass med fire poeng. Opp til serieleder Manchester City er det hele 11 poeng.

Onsdag spiller Chelsea sesongens første kamp i mesterligaen. Israelske Maccabi Tel Aviv gjester London og Stamford Bridge, og Chelsea-manager Mourinho håper naturlig nok på en opptur.

– Motgang bra

– Vi verken smiler eller spøker for tiden. Det blir frustrasjon når man ikke lykkes, innrømmer Mourinho i et intervju med UEFA.

– Én ting er fundamentalt viktig i fotballen, nemlig selvtillit. Spesielt for folk som er vant til å vinne hele tiden. Det er en rar følelse å ikke vinne. Noen har mer erfaring med det enn andre, og noen takler dårlige perioder bedre enn andre, legger Chelsea-manageren til.

Skal man tro portugiseren, takler han selv motgangen bra.

– Jeg har det fint. Det kan jeg love. Jeg er ikke vant til å tape så mye, men jeg tilpasser meg. Ikke til det å tape, men til situasjonen og utfordringen. Vi er nødt til å forbedre oss, poengterer Mourinho.

Roser Maccabi

Chelsea-manageren beretter at han har gjort hjemmeleksen sin før møtet med onsdagens israelske motstander.

– Jeg respekterer Maccabi Tel Aviv. Jeg har sett dem flere ganger, og jeg kjenner til hvordan de spiller. Dessuten har jeg fått informasjon om at de i det siste har endret sin taktiske plan. De kommer antakelig til å spille med en fembackslinje mot oss, sier Mourinho.

Han ser fram til å begynne på ny frisk i årets turnering.

– Alle lag starter på null poeng. Vi starter på hjemmebane, og det mener jeg er viktig. Vi ønsker å få en god start på mesterligaen, sier Mourinho ifølge Chelseas egen Twitter-konto.

Chelsea spiller i mesterligaens gruppe G. I tillegg til Maccabi Tel Aviv skal de møte Mourinhos gamleklubb Porto og Dinamo Kiev fra Ukraina. (©NTB)

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen Sport her og få flere ferske sportsnyheter i feeden din!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere