Mourinho allerede overkjørt

Foto: STRINGER/ITALY (Reuters)

Før José Mourinho har fått satt seg i sjefstolen på Santiago Bernabeu har generaldirektøren bestemt at Gonzalo Higuain blir.

28.05.10 16:56

Noe av det siste den avgåtte treneren Manuel Pellegrini sa da han ble sparket fra Real Madrid var at han faktisk ikke bestemte noe i klubben. Argentineren hevdet blant annet at det var direktørene som solgte unna Arjen Robben og Wesley Sneijder, mot hans vilje.

Neste uke ankommer José Mourinho den spanske hovedstaden. Og ryktene sier at han forbereder en skikkelig ryddesjau, og opp til 12 spillere kan forsvinne. En av disse skal være Gonzalo Higuain.

Det kan portugiseren som nylig ledet Inter Milan til mesterligaseier bare glemme – skal vi tro generaldirektør Jorge Valdano.

- Ikke aktuelt
For den tidligere argentinske landslagsspissen har allerede bestemt at landsmannen blir i Real Madrid.

- Higuain har tre år igjen av kontrakten, og han har vært fremragende denne sesongen. Han er helt uaktuell å selge, sier Valdano til den spanske sportsavisen Marca.

Spisskollega Karim Benzema er en annen som har vært koblet til andre klubber, blant annet skal Manchester United ha vist interesse. Har Mourinho vurdert et salg av den franske spissen bør han muligens også slå dette fra seg.

- Vi trenger ikke noen nye spisser denne sesongen. Vi scoret 102 mål, og la oss nå håpe at Karim blir som en ny signering for oss, sier Valdano.

Hudflettet Mourinho
Marca har også gravd fram tre år gamle sitater fra direktøren. Den gang skrev Valdano blant annet at Mourinho representerte en kjedelig og destruktiv fotball.

- Jeg skrev noen kontroversielle artikler om hans fotballstil, men dette har jeg nå tatt opp med han. Vi skal aldri mer snakke om det, slår direktøren fast.

Andre spillere som risikerer reiseplass når Moruinho ankommer neste uke er Raul, Fernando Gago, Lassana Diarra, Rafael Van de Vaart, Jerzy Dudek og Guti. (ANB)

Sjekk siste fotballnytt her!
Sjekk siste sportsnytt her!

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.

Mer om emnet: Real Madrid

Mest lest på Sport

Annonsebilag