Mourinho angret å TV-tirade

SINNA: Jose Mourinho var først sint, men så sa han unnskyld.

SINNA: Jose Mourinho var først sint, men så sa han unnskyld. Foto: Adam Davy (Pa Photos / NTB scanpix)

Chelsea-sjefen ba om unnskyldning.

Chelsea slo Watford med 3-0 i FA-cupen søndag ettermiddag, men etter kampen var manager Jose Mourinho alt annet enn fornøyd med dommeren.

Portugiseren har den siste tiden snakket om en kampanje mot Chelsea og han føler for mange dommeravgjørelser går imot hans blå menn.

Etter kampslutt sa han følgende til BBC om en situasjon der et skudd fra Diego Costa gikk i armen til Watfords Craig Cathcart inne i boksen.

- Dette er tredje kamp på rad der vi ikke får straffe. Det var en klar straffe. Det var bare flaks at Remy scoret. Dette er tredje kamp på rad at vi blir snytt. Det skjedde mot Southampton, mot Tottenham og nå mot Watford.

Dommer Kevin Friend på sin side mente han tok i bruk fordelsparagrafen da han lot være å blåse straffe. Det fikk han også fortalt til en sint Mourinho.

Chelsea-sjefen valgte da å be om unnskyldning for utbruddet på TV.

- Jeg snakket med dommeren og nå ber jeg om unnskyldning for det jeg sa på TV. Det var faktisk veldig godt dommerarbeid, sier Mourinho til ITV.

- Han så at det var straffe. Han var i ferd med å blåse straffe. Men han så at ballen havnet hos Remy og avventet det hele noen sekunder, sier manageren.

Hadde Remy bommet, ville Chelsea trolig fått straffe.

- Dommeren sa t om Remy ikke fikk kontroll på ballen, om han hadde skutt over, eller mistet ballen, da hadde det blitt straffe. Det var et godt stykke dommerarbeid. Jeg klaget, men Kevin gjorde en god jobb, sier Mourinho.

I tillegg til Remy, scoret også Kurt Zouma og Willian for Chelsea.

Neste runde i FA-cupen trekkes mandag kveld.

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.