Mourinho åpner for nye kjøp

José Mourinho snappet Pedro foran nesen på Manchester United. Nå åpner portugiseren for at Chelsea-stallen kan bli ytterligere forsterket.

José Mourinho snappet Pedro foran nesen på Manchester United. Nå åpner portugiseren for at Chelsea-stallen kan bli ytterligere forsterket. Foto: John Walton (Pa Photos / NTB scanpix)

José Mourinho snappet Pedro foran nesen på Manchester United. Nå åpner portugiseren for at Chelsea-stallen kan bli ytterligere forsterket.

Chelsea-manageren foretok seg svært lite i overgangsvinduet i sommer. Etter en høyst middelmådig innledning på sesongen har imidlertid Mourinho begynt å røre på seg.

Torsdag la London-klubben 270 millioner kroner på bordet for å hente Pedro Rodríguez. Barcelona-spissen har i lengre tid vært koblet til Manchester United, men i stedet gikk ferden til London. Kjøpet av spanjolen kom bare fire dager etter at Chelsea sikret seg venstrebacken Baba Rahman fra tyske Augsburg.

Mourinho hevder han allerede har merket duoens tilstedeværelse på trening.

– Vi trener bra også vanligvis, men denne uken har treningene vært bedre enn noen gang, sa portugiseren fredag.

Vil slå United

På spørsmål om hvorfor nivåhevingen har kommet akkurat nå, svarte han:

– Hvorfor? Fordi vi ikke er fornøyde. Jeg er ikke tilfreds med resultatene. Spillerne er heller ikke fornøyd med resultatene. Vi ønsker å gjøre det bedre, og den eneste måten å gjøre det er hardt arbeid.

Nyervervelsen Pedro beskriver han ubeskjedent som «en av de beste angrepsspillerne i verden».

– Han var elsket i klubben sin og elsket klubben tilbake, men ville likevel gå videre for å oppleve noe nytt i karrieren. Det er et tegn på ambisjoner. Han ønsker å spille hver eneste kamp, fortsatte Mourinho.

Portugiseren nektet å svare på om Chelsea snappet Pedro nærmest ut av hendene på Manchester United.

– Jeg ønsker bare å slå United på banen, dersom det er mulig, sa Chelsea-sjefen.

– Poenget er at Pedro er en spiller vi liker, og som vi er glade for å ha fått tak i, tilføyde han.

Avviste Stones-prat

Portugiseren nøler ikke med å kalle overgangsvinduet for «mulighetenes vindu». Derfor avviser han heller ikke at det kan bli flere nysigneringer på Stamford Bridge.

– Det kommer an på mulighetene. La oss se hva som skjer, sa Mourinho hemmelighetsfullt.

Chelsea er den siste tiden koblet til Everton-stopper John Stones. Den interessen avviste Mourinho blankt å uttale seg om fredag.

Søndag leder han laget sitt borte mot West Bromwich i den tredje runden i Premier League. (©NTB)

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.