RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss
SMILTE: Jose Mourinho smilte underveis i kampen mot Norwich. Det vites ikke hva han mener om den taktiske tilnærmingen Norwich hadde til kampen.
SMILTE: Jose Mourinho smilte underveis i kampen mot Norwich. Det vites ikke hva han mener om den taktiske tilnærmingen Norwich hadde til kampen. Foto: John Walton (Pa Photos / NTB scanpix)

Mourinho fikk smake egen medisin

Sist oppdatert:
Tapte to viktig poeng i gullkampen.

CHELSEA - NORWICH 0-0:

Chelsea har vært en av de store favorittene til å vinne Premier League denne sesongen, og med to seriekamper igjen hadde londonlaget fortsatt en god mulighet til å vinne tittelen.

Jose Mourinhos menn vil imidlertid først måtte vinne hjemme mot Norwich søndag, og også være avhengig av at både Manchester City og Liverpool avgir poeng i sine siste seriekamper.

Norwich lå før søndagens kamp under streken i den engelske ligaen, og ville med tap søndag være to poeng bak Sunderland på sikker plass, rett over de på tabellen.

Chelsea klarte ikke å skape ekstra spenning i gullkampen, etter at de søndag avga to viktig poeng i gullkampen. Londonlaget klarte bare 0-0 hjemme mot et godt organisert Norwich-lag.

Defensivt
Jose Mourinho har blitt kritisert den siste tiden, etter at Chelsea hadde en defensiv tilnærming til semifinalemøtet i Champions League mot Atlético Madrid. Søndag kom Norwich til Stamford Bridge med noe av den samme tilnærmingen, og Mourinho vil ikke kritisere motstanderne.

- Dette har vært litt av en dag. Ett lag som trengte tre poeng for å ha en sjanse til å overleve (i Premier League), og et lag som trengte poeng for å bli nummer tre og sikre plass i gruppespillet i Champions League, sa Mourinho ifølge BBC etter kampen.

Portugiseren fortalte at hans lag ikke var på det nivået han forventet i første omgang, og at de virket trege.

- Men i andreomgangen var et annerledes. Spillerne ønsket det mye, mye mer, sa Mourinho.

- Norwichs kampplan overrasket meg. Vi forventet en «gal» kamp, spesielt i andreomgangen hvor de ville ofre alt fremover, men det skjedde ikke. Men vi kan ikke kritisere de, avsluttet Mourinho.

Snytt for straffe?
Vertene styrte det meste i førsteomgangen, men Norwich ble etter alle solermerker snytt for straffespark etter tolv minutter.

Jonas Olsson fikk i vei en svak avslutning, men ble i samme øyeblikk meid ned av John Terry. Svensken og hans lagkamerater var ikke tvil om at dommeren burde dømt straffespark.

Hjemmelaget brukte drøyt en halvtime før de produserte sin første, store målsjanse.

André Schurrle fikk etter hvert ballen, men avslutningen var ikke god nok, og traff treverket før balen ble klarert. 

Parkerte bussen?
Chelsea var nødt til å vinne søndagens kamp dersom de skulle ha en reell sjanse til å vinne tittelen, og i andreomgangen gikk de ut i hundre.

Men de slet med å produsere de helt store sjansene mot et meget godt organisert Norwich-lag.

Hjemmelagets første store sjanse i andreomgangen kom etter 79 minutter.

Fernando Torres la ballen inn til Eden Hazard som banket til, men avslutningen ble reddet av John Ruddy i Norwich-målet.


Mest sett siste uken

Lik Nettavisen Sport her og få flere ferske sportsnyheter i feeden din!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere