RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss
GJENFORENING? José Mourinho og Mario Balotelli hadde sine feider under tiden i Inter. Nå hinter imidlertid begge om en mulig gjenforening i fremtiden.
GJENFORENING? José Mourinho og Mario Balotelli hadde sine feider under tiden i Inter. Nå hinter imidlertid begge om en mulig gjenforening i fremtiden. Foto: Giuseppe Cacace (AFP)

Mourinho flørter med Balotelli

Hinter om mulig gjenforening.

Chelsea-manager José Mourinho har uttalt at det kan være en mulighet å hente Mario Balotelli til Chelsea i sommer.

Den tidligere Manchester City-spilleren skal ifølge Sky Sports være interessert i å returnere til England og Premier League.

Arsenal har vært koblet til den 23 år gamle italieneren, men Mourinho har antydet at Chelsea er villig til å legge inn et bud på Balotelli til sommeren.

- I fotball vet du aldri hva som skjer, sier Chelseas manager.

- Balotelli er i en stor klubb for øyeblikket, men du vet aldri hva fremtiden bringer, legger han til.

Han sier videre at de fleste klubbene ønsker å beholde de beste spillerne, men at den italienske landslagsspilleren har vært i Premier League før og vet hva det innebærer.

- Jeg kommer nok ikke til å bli manager for Milan eller det italienske landslaget, men Balotelli er en bra gutt som jeg har lyst til å jobbe med igjen, forteller Mourinho til Sky Sports.

Også Balotelli har antydet at han har lyst til å jobbe med Mourinho igjen.

- Det er helt klart at jeg vil jobbe med han igjen, har Balotelli tidligere sagt.

- I mine første dager i Inter hadde vi en del problemer, men nå har vi respekt for hverandre, og har fått et bra vennskap. Det er aldri kjedelig å spille under Mourinho, og når du er på hans lag, følelses det ut som en familie, har 23-åringen uttalt.

Milan-spilleren scoret 30 mål på 80 kamper for Manchester City som han forlot i 2013 til fordel for barndomsklubben Milan. (ANB)

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen Sport her og få flere ferske sportsnyheter i feeden din!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere