RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Mourinho forteller «Balotelli-komedie»

Sist oppdatert:
Portugiseren ler godt av historien fra tiden i Inter.

Forholdet mellom José Mourinho og Mario Balotelli var ikke spesielt godt da de to sto på Inters lønningsliste for noen år tilbake.

Det var episoder som draktkastingen etter kampen Champions League-seieren mot Barcelona og da Balotelli nektet å gi fra seg straffesparket til Samuel Eto'o i kampen mot Palermo som fikk Mourinho til å miste tålmodigheten med unggutten.

- Kunne skrevet Balotelli-bok
I et ferskt intervju med CNN forteller José Mourinho at han kunne skrevet en bok på 200 sider om Manchester City-spilleren. Og portugiseren er sikker på at det ville blitt en morsom bok.

- Jeg kunne skrevet en bok på 200 sider om de to årene i Inter med Mario, men boken ville ikke vært et drama. Det ville vært en komedie, sier Mourinho.

Portugiseren mener at Roberto Mancini er rett mann til å veilede Balotelli i fremtiden.

- Mario var 18 da Mancini hadde ham i Inter, og 20 da jeg var der. Nå er han 22, og det er naturlig at han modner og blir den angrepsspilleren han har muligheten til å bli.

Mistet tålmodigheten
Real Madrid-treneren forteller videre at han ikke har kontakt med sin tidligere elev, men ønsker ham alt godt.

- Jeg har ingen kontakt med Mario akkurat nå, men håper å få det. Roberto (Mancini) kjenner ham godt og han kjent ham siden han var en liten gutt. De snakker samme språk og hvis ikke han kan utvikles under Roberto, kommer det til å bli enda vanskeligere for andre.

- Jeg håper han lykkes fordi han er et stort talent, sier Mourinho.

Nå kan han heldigvis le av episodene som drev ham til vanvidd tidligere. Se Mourinho fortelle en morsom historie fra Champions League-møte med Rubin Kazan i videovinduet øverst.

PS: Mourinhos historie er ikke 100 prosent sann. Balotelli fikk sitt første gule etter 20 minutter, og det andre etter 60 minutter.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen Sport her og få flere ferske sportsnyheter i feeden din!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere