Gå til sidens hovedinnhold

- Mourinho hadde rett

Nok en gang raste Real Madrid mot dommeren. Se høydepunktene her.

HTML EMBED

BARCELONA – REAL MADRID 1-1 (3-1 sammenlagt):

Etter at Real Madrid tapte 2-0 mot Barcelona i den første semifinalekampen i Champions League, hjemme på Santiago Bernabeu, gikk Real-trener José Mourinho knallhardt ut mot både Barcelona, UEFA og dommer Wolfgang Stark.

Han gikk langt i å antyde at Barcelona jukset – med god hjelp fra det Europeiske fotballforbundet og deres representanter.

- Ingen har muligheten mot Barcelona! Hvor kommer all makten deres fra? Å vinne på denne måten er rett og slett ekkelt, sa Mourinho.

Tvilsom annullering
Den gangen kom begge Barcelona-målene etter at Pepe pådro seg et diskutabelt rødt kort.

Tirsdag kveld trygget Barcelona finaleplassen med 1-1 hjemme på Camp Nou. Jose Mourinho hadde karantene, og fikk sånn sett ikke blåst ut overfor media etter kampen.

Men de andre i hvitt la ikke skjul på at de nok en gang følte seg motarbeidet av dommeren, som denne gangen var belgiske Frank de Bleeckere.

Spesielt følte hovedstadslaget seg snytt for et ledermål i det 48. minutt. Gonzalo Higuain satte ballen i nettet, men dommer Bleeckere valgte å blåse et særdeles tvilsomt frispark mot Cristiano Ronaldo i en situasjon i forkant.

- Hvis vi hadde fått det første målet, ville alt ha vært totalt annerledes. Vi føler at veldig mange avgjørelser har gått imot oss, og det liker vi dårlig. Vi gjorde en god kamp, men ble dømt bort igjen, sånn føler vi det, sa midtbanestjernen Xabi Alonso etter kampen, ifølge Sportinglife.com.

- Beviste påstandene
Også Jose Mourinhos assistenttrener Aitor Karanka, som ledet laget i returkampen, er oppgitt over dømmingen.

- Mourinho hadde rett. Han sa det ville bli umulig for oss å komme igjennom semifinalen. Denne kvelden beviste påstanden. 100 millioner mennesker så det. Det er ikke mer å legge til, fastslo Karanka.

Cristiano Ronaldo var like forbannet:

- Det var ingenting galt med målet som ble annullert, det kunne ha endret resten av kampforløpet, men dommeren ville det annerledes. De som følger med i fotball, vet at Barcelona har veldig god beskyttelse. Vi må bare leve med denne urettferdigheten, sa Ronaldo, ifølge The Guardian.

Og la til:

- Neste år kan de bare gi trofeet direkte til Barcelona

- Det skjedde igjen. Som alltid, oppsummerte Reals keeper og kaptein, Iker Casillas.

- 11 mot 11 har vi vist at vi kan konkurrere med dem, og det bringer tankene tilbake til første kamp. Hvis det hadde endt 0-0, hadde vi vært i finalen med 1-1 her i dag, sa Casillas.

Men Real Madrid er altså ikke i finalen. Det er derimot Barcelona, og onsdag kveld blir det klart om de møter Manchester United eller Schalke 04 på Wembley 28. mai.

HTML EMBED
Reklame

Husker du disse to idiotene?

Kommentarer til denne saken