RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Mourinho lei av presset

(FOTO: AFP/SCANPIX)
José Mourinho regner med at ny innkjøpspolitikk skal ta av for presset på Chelsea neste sesong.

Mens ryktene går om at Jose Mourinhos tid i Chelsea snart er over, forbereder den mektige manageren neste sesong. En sesong der portugiseren forventer mindre krav fra omgivelsene.

Årsaken – ved siden av det faktum at Chelsea fikk smekk av Manchester United i serien sist sesong – er at Chelsea denne sesongen har lagt seg på en ny linje i transferaktiviteten.

Verden er blitt vant til at de blå fra London henter de største profilene for astronomiske summer. Hittil i år heter signeringene Steve Sidwell, Claudio Pizarro og Tal Ben Haim – og alle tre kommer som Bosman-spillere.

Skal ikke bruke mest
- Handler det om penger? Hvis det gjør det, regner jeg med at media legger presset på de klubbene som bruker mest, for det kommer ikke til å bli Chelsea. De som bruker mest, vil være Liverpool, Manchester United, Tottenham og kanskje Arsenal, sier Mourinho, ifølge Skysports.com.

Og fortsetter:

- Folk spør hvorfor Chelsea bare vant to trofeer i fjor. Men hvor mange journalister spør Rafael Benitez og Arsène Wenger hvorfor de ikke vant noen trofeer? Og hvorfor Manchester United bare vant Premier League?

Spillere som meloner
Slik forklarer Mourinho at ikke alle spillerne har slått til i Chelsea de siste sesongene:

- Unge spillere er litt som meloner. Bare når du har smakt, kan du være hundre prosent sikker på at melonen er god. Noen ganger har du vakre meloner som viser seg å ikke smake så godt, mens andre ganger har du litt stygge meloner som smaker fantastisk.

Går det an å kjøpe seg til suksess? Og er Chelsea for defensive på markedet i øyeblikket? Si din mening!

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere