RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Mourinho med nytt stikk til Wenger

IGANG: Premier League-sesongen er igang, og det samme er José Mourinho.
IGANG: Premier League-sesongen er igang, og det samme er José Mourinho. Foto: Tobias Schwarz (Afp / NTB scanpix)
Sist oppdatert:
Portugiseren med sleivspark til flere managerkollegaer.

José Mourinho er ikke fremmed for å fyre løs mot sine managerkollegaer, og skapte blant annet furore da han i fjor kalte Arsène Wenger en "ekspert i å mislykkes".

Chelsea-manageren måtte selv se at fjorårssesongen ikke resulterte i noe sølvtøy, noe heller ikke sisteåret i Real Madrid gjorde. På pressekonferansen for mandagens åpningskamp mot Burnley ble han spurt om han nå følte presset etter to troféløse sesonger.

Liker ikke enkle jobber
- Hvorfor skulle jeg det? Noen har ti år på seg til å vinne ting, og så skal jeg bare ha to? svarte Mourinho ifølge Telegraph, som selv om han ikke nevnte Wenger ved navn tydelig siktet til franskmannens ni år lange trofétørke med Arsenal som tok slutt i mai.

Wenger var derimot ikke den eneste som ble adressert. Mourinho var nemlig også opptatt av å fortelle at han ikke har hatt enkle jobber, og at andre managere har kommet til dekket bord i langt større grad enn ham selv.

- Jeg liker ikke enkle jobber. Jeg liker å jobbe og jeg liker å bygge noe eget. Jeg liker ikke å komme til en klubb hvor en annen manager har gjort alt arbeidet som jeg kan høste fruktene av, fortsatte Mourinho.

Heller ikke denne gang nevnte han navn, men ifølge Telegraph var kommentarene rettet mot Manuel Pellegrini og Pep Guardiola som tok seriegull i sine første sesonger i henholdsvis Manchester City og Bayern München.

Velger Courtois
På samme pressekonferanse ble Mourinho spurt om hvem han foretrekker i mål av Petr Cech og Thibaut Courtois.

Portugiserens eneste respons var at han hadde to av verdens tre beste keepere og at situasjonen sånn sett var unik. Hvem av de to som spiller åpningskampen mot Burnley, ville han ikke si noe om, men ifølge Daily Mail er det 22 år gamle Courtois som blir lagets førstekeeper.

NA Live: Følg åpningsrunden i Premier League fra klokken 13.45.


Mest sett siste uken

Lik Nettavisen Sport her og få flere ferske sportsnyheter i feeden din!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere