RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Mourinho med syrlig stikk mot Suarez

STIKK: Jose Mourinho slenger med leppen mot Luis Suarez og Liverpool.
STIKK: Jose Mourinho slenger med leppen mot Luis Suarez og Liverpool. Foto: Paul Ellis (AFP / NTB scanpix)

Det var i helgens møte mellom Chelsea og Tottenham at Samuel Eto'o skaffet både straffe til de blå og et rødt kort til Spurs' Younes Kaboul under svært omdiskuterte omstendigheter. Chelsea vant til slutt kampen med 4-0.

Etter nok en seier var imidlertid ikke manager José Mourinho så interessert i å snakke om sin egen spiss, i stedet valgte han å komme med et syrlig stikk til en som ikke var involvert i lørdagens kamp, Liverpools Luis Suarez.

- Du vet det, kongene av straffespark er ikke her i dag, sier han ifølge Mirror.

Mourinho nevner ikke Liverpool-spissen ved navn, men engelske medier er ikke i tvil om at det er Premier Leagues toppscorer han sikter til.

Suarez har fått et rykte for å falle lett i motstanderens sekstenmeter og da Chelsea og Liverpool møttes i ligaen tidligere denne sesongen, kom Mourinho også til skade for å kalle mannen fra Uruguay for en juksemaker.

Både Chelsea og Liverpool kjemper i toppen av ligaen på balløya og de to lagene skal møtes til det som kan bli en avgjørende dyst til april.

Ordkrigen har absolutt begynt.

- Vi hadde en stor sjanse i kampens andre minutt, der andre spillere, med andre drakter, ville gjort alt for å skaffe straffe og rødt kort til keeper.

- Men Eden Hazard gjør ikke slikt. Han prøver å gå rundt keeper og misser fra en vanskelig vinkel. Andre spillere i ligaen, de går rett på keeper. Jeg har ikke sett episoden med Eto'o, men jeg håper å få sett den, sier manageren.


Mest sett siste uken

Lik Nettavisen Sport her og få flere ferske sportsnyheter i feeden din!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere