*Nettavisen* Sport.

Mourinho med syrlig stikk til rivalen

SYRLIG STIKK: Jose Mourinho slenger med leppa. Foto: Oli Scarff (Afp / NTB scanpix)

- Det er visst egne regler for dem.

Tidligere denne måneden sikret Manchester City seg spissen Wilfried Bony fra Swansea. De lyseblå betalte rundt 25 millioner pund for måljegeren.

Bony har storspilt for Swansea siden han kom dit sommeren 2013 og endte opp som den mestscorende i Premier League i kalenderåret 2014.

Nå kan han bli en viktig brikke i Citys jakt på Chelsea og ligagullet i andre halvdel av sesongen. City ligger to poeng bak de blå etter 21 serierunder.

- Egne regler
Chelsea-sjef Jose Mourinho ble spurt om nettopp Bony på en pressekonferanse fredag og manageren er en smule forundret.

- Bony er en bra spiss. Om de har pengene og slipper problemer med Financial Fair Play, så er det et godt kjøp, sier Mourinho ifølge Daily Mail.

- Men det er visst egne regler for City, legger han syrlig til.

Med Bony på plass har City nå fire av de fem mestscorende i Premier League i 2014. Bony, Yaya Toure, Sergio Agüero og bosnieren Edin Dzeko.

Mourinho mener at Chelsea ikke er favoritt til gullet.

- Vi er ikke favoritter, men vi er blant de som kan vinne. Jeg ville sagt akkurat det samme om det var vi som lå to poeng bak på tabellen, sier Mourinho.

- God lag
Chelsea møter nettopp Swansea i Premier League denne helgen og selv om Bony nå er borte, mener Mourinho det er en tøff kamp som venter.

- Swansea er et godt lag og gode lag er ikke avhengig av kun én spiller. Selv om de har mistet Bony, er de fortsatt en tøff motstander, sier han.

Mourinho ble også konfrontert med påstander om at han skal ha kalt dommer Phil Dowd for tjukk. Dette avfeier imidlertid portugiseren som oppspinn.

Mourinho mener likevel at dommeren kostet Chelsea dyrt i møtet med Tottenham for en tid tilbake, en kamp Spurs vant med hele 5-3.

- Ja, han gjorde en feil, men når jeg går inn for å snakke med ham, er jeg privilegert, fordi jeg har sett det igjen på TV, sier Mourinho om Dowd.

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.

Annonsebilag