*Nettavisen* Sport.

Mourinho med Torres-flørt

BLIR HAN? José Mourinho sier han gjerne vil beholde Fernando Torres. Foto: John Walton (PA / NTB scanpix)

- Jeg liker ham, sier Chelsea-sjefen.

Fernando Torres har ikke vært noen stor suksess i Chelsea etter overgangen fra Liverpool i 2011 og det har den siste tiden blitt spekulert i at den spanske spissen kan være på vei bort fra Stamford Bridge-klubben.

Det at Chelsea blir heftig koblet med en overgang for superspissen Diego Costa som spiller for Torres' gamleklubb Atletico Madrid, har ikke vært en demper på spekulasjonene, men søndag gikk Chelsea-manager José Mourinho langt i å antyde at Torres likevel kan bli værende i London.

- Han er fortsatt en del av planene mine, sier Mourinho ifølge engelske medier.

- Han er en god spiller. Han er ikke typen som scorer masse mål, men måten han jobber for laget på er noe jeg liker, sier portugiseren videre.

Torres kostet rundt 50 millioner pund da han ble hentet fra Liverpool, men står kun bokført med 46 mål på totalt 172 kamper for de blå fra London.

Denne sesongen ble det kun fem ligamål på 28 opptredener.

Selv om Mourinho ønsker at Torres blir, vil manageren nok uansett jakte en ny spiss i løpet av sommeren.

Ifølge britisk presse skal Chelsea være villig til å bla opp 43 millioner euro for å hente Diego Costa fra Atletico Madrid.

Hvorvidt spissen ønsker å flytte på seg er imidlertid et annet spørsmål. Atletico møter Real Madrid i finalen av Champions League senere denne måneden og klubben kjemper fortsatt om ligamesterskapet i La Liga.

Kampen om ligagullet vil bli avgjort i siste runde mot gullrival Barcelona.

Skulle hovedstadsklubben stikke av med begge de gjeve trofeene denne sesongen, kan det nok hende at Diego Costa helst blir der han er.


Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.

Annonsebilag