Gå til nye Nettavisen

Lyst til å se den nye Nettavisen?

RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Mourinho om Sanchez: - En fenomenal spiller

SNAKKET OM SANCHEZ: Manchester Uniteds José Mourinho.
SNAKKET OM SANCHEZ: Manchester Uniteds José Mourinho. Foto: Jason Cairnduff (Reuters / NTB scanpix)
José Mourinho sa flere ganger at han ikke ville snakke om Alexis Sanchez, men kom likevel med noen hint om overgangsryktene.

Fredag ettermiddag begynte det å svirre nye rykter rundt Arsenal-profilen Alexis Sanchez. Chileneren er på utgående kontrakt i londonklubben og har blitt koblet med både Manchester City og Manchester United.

Sky Sports meldte imidlertid fredag at City ikke er villig til å betale mer enn 20 millioner pund for å få Sanchez på plass nå i januar og dermed ble det raskt spekulert i at United hadde fått en gylden mulighet.

- Liker ikke januarvinduet

Da United-manager José Mourinho møtte pressen før helgens kamp i Premier League, fikk han spørsmål om nettopp Arsenal-mannen.

Og selv om han egentlig ikke ville si så mye om en overgang, så la ikke portugiseren skjul på at han er en beundrer av angrepsspilleren.

- Hvis noen hadde snakket om min spiller, og sagt de var interessert, eller ikke interessert, så hadde jeg ikke vært spesielt fornøyd. Sanchez spiller for Arsenal. Jeg vet ikke, men mest trolig spiller han kamp for Arsenal denne helgen og da blir det feil av meg å snakke om Alexis Sanchez, sier Mourinho først på pressekonferansen.

TIL UNITED? Alexis Sanchez kobles til flere klubber.

- Det jeg kan si er at jeg, styret og eierne ikke har noe spesielt til overs for januarvinduet. Vi har ikke troen på det å signere en spiller, bare for å signere en spiller, sier Manchester United-sjefen videre.

Men etter å ha sagt nettopp det, la Mourinho til noe som ikke akkurat vil dempe spekulasjonene om en United-overgang for Sanchez.

- Det det vi har troen på er at det er enkelte spillere i fotballen du må forsøke deg på, om du får muligheten til å hente dem i januar, mars eller juli, sier portugiseren.

- Når det gjelder Alexis, skal jeg ikke si et ord. Det eneste jeg kan si er at han er en fenomenal spiller, men bortsett fra det er han Arsenal-spiller. Jeg bør egentlig ikke si mer om dette nå, avslutter Mourinho.

- Foretrekker City

Ifølge Sky Sports foretrekker likevel chileneren en overgang til City og det sies at stjernen svært gjerne ønsker å jobbe med manager Pep Guardiola.

De to jobbet også sammen en periode i Barcelona.

Siden Sanchez er bosmanspiller til sommeren, kan City slik sett vente med å gjøre en avtale for spilleren med Arsenal nå, og heller sikre seg angrepsspilleren vederlagsfritt etter sesongslutt i England.

Sanchez har tidligere spilt for klubber som Udinese, Colo Colo, River Plate og Barcelona. Han kom til Arsenal sommeren 2014.

I londonklubben har han scoret 80 mål på 165 kamper så langt.

Vil du delta i debatten?
Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt. Her kan du enkelt bidra med din mening
(tjeneste under utvikling).

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen Sport her og få flere ferske sportsnyheter i feeden din!