*Nettavisen* Sport.

Mourinho raser mot FA - igjen

Foto: Getty / All Over Press

- De sitter bare og ler av oss, sier portugiseren.

09.11.13 14:47

Det er ikke mange dagene siden José Mourinho var ute og slang med leppa i retning det engelske fotballforbundet (FA), i forbindelse med det han mente var håpløs plassering av ligacup-kampen mot Arsenal, kun to døgn etter storkampen mot Manchester City.

Nå, bare en drøy uke etter sitt forrige utbrudd, er portugiseren igjen hissig for det han mener er urettferdig behandling av Chelsea.

Blåtrøyene var i likhet med Manchester United, City, og Arsenal ute i Champions League i midtuka, men har kun fått to dagers hvile i motsetning til Arsenal (får tre hviledager) og United og City (får fire hviledager).

José Mourinhos menn møter West Bromwich lørdag klokken fire, og sjefen er ikke direkte fornøyd med forskjellsbehandlingen.

- Jeg føler at vår kamp er spesiell ettersom vi er det eneste av Champions League-lagene som spiller lørdag, mens alle de andre får en ekstra dag hvile. Igjen blir vi behandlet annerledes, det har hendt oss ofte, sier Mourinho ifølge The Guardian.

Han tror på ingen måte FA tok til seg hans forrige beskjed og tror at de ignorerer det han sier.

- Jeg tror det sitter og ler. De vet hva de gjør og de sitter og ler fordi de vet at jeg ikke kan gjøre noen ting, avslutter den misfornøyde Chelsea-manageren.

P.S: Kampen mellom Chelsea og West Brom kan du følge i vårt livesenter NaLive klokken 16.

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.