RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Mourinho tror Rooney forlater United

Foto: Getty Images Sport
Sitter portugiseren på informasjon, eller er det «mind games» før gigantmøtet?

Søndag tar Chelsea imot Manchester United til prestisjeoppgjør på Stamford Bridge.

Det blir trolig uten Wayne Rooney på banen, ettersom United-spissen ennå ikke er helt bra etter lyskeprobleme han har slitt med de siste ukene.

Rooneys fravær hindrer likevel ikke Chelsea-manager José Mourinho i å bruke engelskmannen som tennvæske på bålet før gigantmøtet.

Slippes til sommeren
Den portugisiske manageren hevder nemlig å vite at Rooney vil forlate United til sommeren, og at «de røde djevlene» skal være villige til å slippe ham ettersom det da kun vil være ett år igjen av kontrakten og de ikke ønsker å la ham gå gratis på et senere tidspunkt.

Chelsea har lenge vært ute etter Rooneys underskrift, men Mourinho hevder videre at United bare vil slippe ham til en utenlandsk klubb.

- De var veldig tydelige på at de ikke ville inngå noen avtale da vi prøvde å hente ham i sommer. Denne sommeren tror jeg derimot at de vil prøve å selge ham til en utenlandsk klubb. De kommer helt sikkert ikke til å slippe ham til en rival i England, sier Mourinho ifølge Daily Mail.

Det er en kjent sak at Wayne Rooney skal være lunken til å forlenge kontrakten på Old Trafford, men i hvilken grad José Mourinho sitter på informasjon om spissens framtid, er høyst usikkert.

Mange mener utspillet bare føyer seg inn i rekken av såkalte «mind games», som er en velbrukt taktikk fra portugiseren før storkamper.

Sin egen stil
David Moyes svarer slik på spekulasjonene fra Mourinho:

- Jeg ville aldri ha snakket om andre klubbers spillere, og jeg vet ikke hva motivasjonen til Mourinho er, men alle managere har sin egen stil, sier Moyes ifølge Mirror, og bedyrer at klubben vil gi Rooney et nytt kontraktsforslag.

- Klubben vil ta hånd om det, og de vil gjøre alt som står i sin makt for å få det til, forteller United-manageren videre.

Tidligere denne uka gikk Mourinho ut og sa at «han visste at man innad i Manchester United ikke var fornøyde med resultatene under Moyes»

Dette har Chelsea-manageren nå beklaget personlig til Moyes

P.S: Storkampen på Stamford Bridge følger du i vårt livesenter NA Live søndag fra klokken 17.00.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere