RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Mourinho ut mot egne fans: - Som å spille på et tomt stadion

KRITISK: José Mourinho er kritisk til Chelseas supportere for deres manglende evne til å skape en god atmosfære på Stamford Bridge.
KRITISK: José Mourinho er kritisk til Chelseas supportere for deres manglende evne til å skape en god atmosfære på Stamford Bridge. Foto: Justin Tallis (Afp / NTB scanpix)
Sist oppdatert:
Ikke fornøyd med atmosfæren på Stamford Bridge.

Chelsea kom til slutt av av lørdagens hjemmekamp mot QPR med tre poeng i bagasjen, etter at Eden Hazard avgjorde da han scoret på straffe et kvarter før slutt.

Etter kampen var manager José Mourinho særdeles lite imponert over støtten laget hadde fått fra egne fans underveis i kampen.

- For øyeblikket er det vanskelig for oss å spille på hjemmebane, fordi det er som å spille på en tom stadion, sier portugiseren i en oppsiktsvekkende uttalelse til TalkSport gjengitt av Telegraph.

- Atmosfæren gjør at spillerne blir påvirket og gjør at de begynner å spille mer forsiktig, fortsetter Mourinho, som understreker at de ikke var antallet oppmøtte tilskuere det var noe problem med.

- Da jeg sto utpå der, så jeg rundt meg og det var helt tomt. Men det var ikke tomt for mennesker, stadion var jo åpenbart full. Det må jeg si er frustrerende.

Med 2-1-seieren befester Chelsea sin posisjon på tabelltoppen i Premier League, fire poeng for andreplasserte Southampton.


Mest sett siste uken

Lik Nettavisen Sport her og få flere ferske sportsnyheter i feeden din!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere