Gå til sidens hovedinnhold

- Mourinho vil ha tysk supertalent

Må trolig ut med rundt 340 millioner for 19-åringen.

Julian Draxler er regnet som et av de største talentene i tysk fotball, og unggutten er selvfølgelig en svært ettertraktet mann.

Tidligere i sommer ble Draxler koblet til Borussia Dortmund, som en mulig erstatter for Mario Götze, men de spekulasjonene ble fot lagt bort.

Grunnen var at midtbanespilleren like etter skrev på en ny kontrakt med Schalke. Den strekker seg fram til 2018.

Nå opplyser imidlertid tyske Kicker at Draxler skal ha en utkjøpsklausul i sin nye kontrakt på 45 millioner euro. Det skal Chelsea nå være ute etter å utnytte.

45 millioner euro tilsvarer omtrent 340 millioner norske kroner.

Ifølge Kicker så skal Chelsea-manager José Mourinho være en beundrer av Draxler, og portugiseren skal ha 19-åringen på ønskelisten.

Mourinho ble i forrige uke klar for sin andre periode som manager i londonklubben, og det er ventet at profilen vil få en god del penger å rutte med i sommer.

Kicker hevder å vite at Mourinho skal ha flere internasjonale toppspillere på ønskelisten. Tyske André Schürrle er en annen som stadig blir koblet til klubben.

Schürrles klubb, Bayer Leverkusen, har gått langt i å bekrefte at angrepsspilleren er ønsket på Stamford Bridge, og det skal ha vært konkrete samtaler mellom klubbene.

Når det gjelder Draxler skal Chelsea enn så lenge ikke ha tatt kontakt med spillerens rådgivere, men skal man tro Kicker kan det altså skje noe i løpet av sommeren.

I tillegg til dette er det også ventet at Mourinho ønsker en ny spydspiss til klubben, og Napolis Edinson Cavani peker seg ut som favoritt i den rollen.

Mandag ble det spekulert i at Napoli kunne være villig til å gå med på en avtale, om Fernando Torres ble sendt motsatt vei.

Reklame

Ny bok: Husker du disse to idiotene?