RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Mourinho vil ha van Nistelrooy tilbake

(AP/Scanpix)
Sist oppdatert:
Real Madrid ønsker å styrke angrepet med sin gamle storscorer.

Tidligere Real Madrid-spiller Ruud van Nistelrooy (34) er på nytt ønsket på Santiago Bernabeu. Dermed kan spissveteranen være på vei tilbake til den spanske hovedstaden bare et år etter at han forlot dem på grunn av lite spilletid.

Real Madrid-trener José Mournho bekrefter at Van Nistelrooy er en interessant mann for hans stjernegalleri.

- Det er mange navn som blir nevnt. Hvis det ender opp med å bli Ruud så er jeg fornøyd. Vi møtte hverandre i England, og jeg kjenner ham både som spiller og person, sier Mournho ifølge The Guardian.

- Det ville vært veldig bra for oss å få inn en spiss til. Vi ikke har mange nå, og har mange kamper å spille, legger portugiseren til.

Interessen fra «Los Blancos» bekreftes også van Nistelrooy selv.

- Ryktene er korrekte. Det har vært en merkelig uke hvor det har vært vanskelig å konsentrere seg. Jeg er glad det fungerte. Vi får se hva som skjer de neste dagene, men det er ikke lett for meg, sier van 34-åringen ifølge nyhetsbyrået NTB.

Nederlenderen uttalte seg etter lørdagens Bundesliga-kamp mot Schalke i Gelsenkirchen. Van Nistelrooy ble der matchvinner med kampens eneste mål.

I likhet med Real Madrid, sliter Hamburg med skader på sine spisser. Mens José Mourinho har førstevalget Gonzalo Higuaín ute i lang tid, mangler HSV blant andre Mladen Petric og Paolo Guerrero.

- Det er ikke hvilken som helst klubb som har vist interesse, det er Real Madrid. Det er den eneste klubben som kan få meg til å forandre mening, sier van Nistelrooy.

Sjekk siste fotballnytt her!
Sjekk siste sportsnytt her!

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere