Gå til sidens hovedinnhold

Mourinho vil ikke beklage

- Jeg er ingen hykler, sa Mourinho etter at Real Madrid vant med syv mål.

REAL MADRID - MÁLAGA 7-0:

Malaga-trener Manuel Pellegrini fikk så hatten passet av Real Madrid-trener José Mourinho på en pressekonferanse før torsdagens kamp.

- Det som hendte Pellegrini kan ikke skje med meg. Om jeg får sparken i Real Madrid kommer ikke jeg til å gå til Málaga. Jeg kommer til å gå til en stor klubb i England eller Italia, for jeg vil ikke ha noe problem med å få meg jobb i en stor klubb igjen, sa Mourinho om Pellegrini.

Pellegrini er som kjent hans forgjenger i Real Madrid-sjefsstolen.

- Ingen hykler
Etter kampen ble han konfrontert med uttalelsene.

- Jeg har ingenting imot Malaga, verken byen, klubben eller menneskene som jobber der, sa Mourinho, ifølge Espn.

Men han ville ikke be om unnskyldning for de nedsettende kommentarene om Pellegrini.

- Det er ikke et problem for meg å si unnskyld, men sannheten er at jeg alltid har svart som jeg gjorde der - uten å være en hykler. En av feilene ved meg, er at jeg ikke er en hykler i en verden full av hyklere. Jeg vil alltid ha denne feilen, sier Mourinho.

Overkjøring
I går beviste han hvert fall at han har et bedre lag enn Pellegrini.

«Galácticos» æret navnet fra første spark, men det var ikke før i det 27. minutt at nullen sprakk hos bortelagets keeper Wilfredo Caballero. Karim Benzema satt inn 1-0, etter pasning fra den tidligere Liverpool-spilleren Xabi Alonso. Så gikk det slag i slag, og da dommeren blåste i fløyta etter 90. minutter sto det 7-0 i favør Mourinho & Co.

Cristiano Ronaldo hadde da scoret hattrick, med tre mål i andre omgang. Et skår i gleden for Madrid, er at Ronaldo også pådro seg en skade, og måtte gå av banen minutter etter sitt siste mål. Etter kampen var «the special one» opptatt av å avdramatisere skadeomfanget.

- Hvis Cristiano er skadet, er det ikke noe dramatisk, sier Mourinho.

... og han sier det jo som det er.

HTML EMBED
Reklame

Husker du disse to idiotene?

Kommentarer til denne saken