*Nettavisen* Sport.

Mourinho vil omdøpes til «Only One»

Foto: Getty Images / All Over Press

Real Madrid-sjefen vil oppgradere kallenavnet.

13.08.12 20:41

Real Madrid-trener José Mourinho er blitt kalt «Special One» etter å ha brukt betegnelsen om seg selv i tiden som Chelsea-manager. Nå mener portugiseren tiden er inne for å oppgradere kallenavnet.

Vil bytte
Mourinho mener nemlig han nå fortjener å bli kalt «Only One». Oppraderingen - fra å være «den spesielle» til å bli «den eneste» - forklarer Real Madrid-treneren med at han har oppnådd noe ingen andre har klart.

49-åringen er den første treneren som har vunnet ligagull i de tre høyest rangerte ligaene i Europa. Med vårens ligagull med Real Madrid har Mourinho nemlig vunnet seriemesterskapene både i Spania, Italia og England.

- Du kan like meg eller ikke, men jeg er den eneste som har vunnet de tre viktigste ligaene i verden. Så kanskje folk bør begynne å kall meg «Only One» istedenfor «Special One», sa Mourinho til den portugisiske TV-kanalen SIC.

Spesiell
Den karismatiske treneren, som også vant både portugisisk seriegull og mesterligaen med Porto, fikk med seg to ligatitler som Inter-trener og like mange som Chelsea-manager.

Mourinho er blitt kalt «Special One» helt siden han ankom Chelsea fra Porto i 2004 og brukte ordene om seg selv på en pressekonferanse. Mandag uttalte den meritterte treneren at han er blitt mindre opptatt av seg selv og sine personlige mål i trenerkarrieren. (©NTB)

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.