RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss
Foto: Philippe Desmazes/Francois Mori (AFP/AP)

Mourinho vil samarbeide med Zidane

Sist oppdatert:
Ønsker å få hjelp fra den franske stjernen på sidelinjen.

Real Madrid har fått en god start i spansk Primera Division, med fire seiere og to uavgjorte på sine seks første kamper.

Men nå søker manager José Mourinho hjelp fra en tidligere Real Madrid-stjerne.

Portugiseren ønsker nemlig et tettere samarbeid med Zinedine Zidane, som for øyeblikket er rådgiver for Real-presidenten Florentino Perez. Mourinho vil imidlertid har den franske stjernen, som toppet karrieren med VM- og EM-gull for Frankrike i løpet av de to årene fra 1998 til 2000.

- Jeg vil gjerne ha ham mer sammen med meg, og mindre sammen med presidenten, sier Mourinho til den franske tv-kanalen TF1, ifølge sporten.dk.

Etter Frankrikes skandaløse opptreden i VM i Sør-Afrike denne sommeren uttalte Zidane at han ikke hadde planer om å overta som trener i nærmeste framtid, og Mourinho tror heller ikke at Zidane er lysten på å overta hovedansvaret på Santiago Bernabeu.

- Jeg tror ikke han vil være trener, men jeg vil likevel gjerne ha ham med meg, uttaler «The Special One».

Zinedine Zidane var sentral i Real Madrid-laget fra 2001 til 2006, da han sa farvel til fotballen ved å skalle ned Marco Materazzi i VM-finalen mellom Frankrike og Italia.

Etter å ha lagt fotballen på hylla har franskmannen brukt mye tid på frivillig arbeid. Sommeren 2009 ble han utnevnt som rådgiver for klubbpresident Florentino Perez i Real Madrid, da sistnevnte overtok ansvaret for hovedstadslaget.

Perez var også mannen som hentet Zidane fra Juventus i 2001.

Sjekk siste fotballnytt her!
Sjekk siste sportsnytt her!

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere