RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Mourinhos seiersfeiring høster kritikk fra Scholes

KLASSISK MOURINHO: José Mourinho ertet på seg Juventus-fansen med denne gestikuleringen etter kampen.
KLASSISK MOURINHO: José Mourinho ertet på seg Juventus-fansen med denne gestikuleringen etter kampen. Foto: Stefano Rellandini (Reuters)
Sist oppdatert:
Manchester United-manageren hysjet på Juventus-fansen etter seieren i Torino. Det fikk flere til å reagere.

Manchester United snudde kampen i sluttminuttene borte mot Juventus i Champions League onsdag, og etter kampslutt holdt Manchester United-manager José Mourinho hånden bak øret og terget på seg Juventus-fansen.

Portugiseren hevder supporterne hadde sunget nedsettende sanger om ham både i Manchester og under onsdagens kamp.

Oppførselen høstet kritikk både blant Juve-spillerne og i Viasat-studio etter kampen.

Også tidligere Manchester United-spiller Paul Scholes mener Mourinho burde holdt seg for god for gesten.

- Du må vise litt klasse når du vinner, og ta motstanderens manager i hånden. Jeg synes det var unødvendig, men det er slik han er, sier han om Mourinhos reaksjon ifølge Daily Mail.

Dybala reagerte

Leonardo Bonucci og Paulo Dybala var blant Juventus-spillerne som reagerte på portugiserens oppførsel. Det gjorde også og Rune Bratseth i Viasats studio.

- Det er fullstendig unødvendig å gå ut og provosere. Han skjønner det selv også når han snur og går tilbake. Prøv å vinne med litt verdighet. Vis litt storhet i stedet. Det er tydelig at det er en som er preget som gjør det der. En med selvtillit og trygghet gjør ikke det der, sa Rune Bratseth.

Selv sa José Mourinho følgende om situasjonen til Sky Italia:

- Jeg ble fornærmet i 90 minutter etter å ha kommet hit for å gjøre jobben min. Etter kampen fornærmet jeg ingen, jeg ba dem bare om å pipe enda høyere. Jeg ville ikke gjort det igjen nå, men familien min ble fornærmet - inkludert Inter-familien, så jeg reagerte slik, sa Mourinho, med en fortid som trener i italienske Inter.

Snudde

Kampen i Torino utviklet seg til å bli en virkelig thriller. Vertene tok ledelsen ved Cristiano Ronaldo etter 65 minutter.

Den tidligere Manchester United-spilleren fikk en fantastisk pasning i bakrom av Leonardo Bonucci, og viste ellevill avslutningsteknikk da han dunket til på helvolley.

Portugiseren feiret ved å vise fram sixpacken, men pipa fikk en annen lyd i sluttminuttene da United kom stormende.

Først utlignet Juan Mata med et nydelig frispark etter 86 minutter, før snuoperasjonen var komplett da Alex Sandro satte ballen i eget nett på overtid.

Ashley Young slo ballen inn fra venstre, og det oppsto panikk i Juventus-forsvaret. Det endte til slutt med at ballen spratt inn i nettet via Alex Sandro.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen Sport her og få flere ferske sportsnyheter i feeden din!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

Våre bloggere