*Nettavisen* Sport.

Moyes: - Utrolig mange klassespillere som vil til United

Foto: Matthew Peters / Getty Images Sport

Den skotske manageren går langt i å love nye spillere.

19.01.14 09:26

Det har gått trådt for David Moyes i hans første seks måneder som Manchester United-manager.

Med Robin van Persie og Wayne Rooney ute i større perioder av sesongen så langt, har manglene i resten av laget kommet til syne, og Moyes skal ha innsett at han trenger forsterkninger.

Vil til United
Flere eksperter har ment at Moyes ikke har den anseelsen som gjør at storspillere ønsker å spille for United, men manageren selv hevder han kan velge mellom spillere på øverste hylle.

- Vi har ikke problemer når det kommer til det å signere spillere, ikke ut ifra hva jeg har sett og hørt når jeg har vært ute og reist. Det er et utrolig antall klassespillere som ønsker å spille for United, sier Moyes til The Telegraph. , som dermed går langt i å antyde at nye stornavn kan komme inn dørene på Old Trafford.

NA Live: Chelsea - Manchester United klokken 17:00

- Manchester United er ikke bare den største klubben i landet. Den er størst i verden. Noen spillere velger kanskje klubb etter hvor de får mest penger, men hvis du spør hvor de egentlig har lyst til å spille, vil de svare Manchester United, fortsetter skotten.

Katastrofe
Sommerens overgangsvindu ble nærmest en katastrofe for David Moyes.

Også da gikk han langt i å love klassespillere, men feilet gang etter gang. Til slutt endte man opp med å hente Marouane Fellaini for 270 millioner kroner, uten at han har vist seg verdt pengene så langt.

Så langt i januar er det eneste nye på overgangsfronten at man har fått solgt Anderson til Fiorentina, og United-fansen begynner å bli utålmodige når det gjelder å hente nye spillere.

Navn som Ilkay Gündogan, Arturo Vidal, Paul Pogba, Ross Barkley og Adam Lallana er alle blitt koblet til den røde delen av Manchester, men så langt har det ikke skjedd noe konkret.

Søndag må David Moyes uansett klare seg med de spillerne han har, når Manchester United gjester Chelsea i gigantoppgjør på Stamford Bridge klokken 17.

P.S: Kampen kan du følge her i vårt livesenter NA Live.

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.

Annonsebilag