RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Moyes går for The Treble

Foto: Getty Images / All over Press
Sist oppdatert:
Sikter høyt i sin første United-sesong.

Manchester Uniteds ferske manager, David Moyes, har stort press på seg i sin første sesong på Old Trafford, og det forventes at rødtrøyene plasserer seg høyt på Premier League-tabellen - helst helt øverst.

Den tidligere Everton-treneren, som kun har vunnet ett trofé på sine 15 år som manager, har ingen planer om å dempe forventningene.

I et intervju med The Sun, gjengitt av Sky Sports, sier Moyes at han går for en kopi av 1999-sesongen, og vinner The Treble.

- Vi må gjøre det bra i alle turneringer - ikke bare Premier League. Min strategi er at vi skal satse i alle turneringer, og prøve å vinne dem.

Moyes, som begynte i jobben for nøyaktig én uke siden, får første mulighet til å pynte premieskapet på Old Trafford da Wigan venter i Community Shield 11. august. Deretter venter Premier League, Champions League, og FA Cupen.

- Jeg har statset stort i alle de andre klubbene jeg har vært, og skal i alle fall gjøre det her. Jeg har en større tripp, stjernespillere, og er i en klubb med en tradisjon for å vinne. De er vant til det, sier 50-åringen.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere