Moyes går for The Treble

Foto: Getty Images / All over Press

Sikter høyt i sin første United-sesong.

08.07.13 12:00

Manchester Uniteds ferske manager, David Moyes, har stort press på seg i sin første sesong på Old Trafford, og det forventes at rødtrøyene plasserer seg høyt på Premier League-tabellen - helst helt øverst.

Den tidligere Everton-treneren, som kun har vunnet ett trofé på sine 15 år som manager, har ingen planer om å dempe forventningene.

I et intervju med The Sun, gjengitt av Sky Sports, sier Moyes at han går for en kopi av 1999-sesongen, og vinner The Treble.

- Vi må gjøre det bra i alle turneringer - ikke bare Premier League. Min strategi er at vi skal satse i alle turneringer, og prøve å vinne dem.

Moyes, som begynte i jobben for nøyaktig én uke siden, får første mulighet til å pynte premieskapet på Old Trafford da Wigan venter i Community Shield 11. august. Deretter venter Premier League, Champions League, og FA Cupen.

- Jeg har statset stort i alle de andre klubbene jeg har vært, og skal i alle fall gjøre det her. Jeg har en større tripp, stjernespillere, og er i en klubb med en tradisjon for å vinne. De er vant til det, sier 50-åringen.

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.

Mer om emnet: Manchester United

Mest lest på Sport

Annonsebilag