RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss
Foto: Scott Heavey / Getty / All Over Press

Moyes ønsker straff for egen spiller

Sist oppdatert:
Everton-manageren er ikke nådig med Marouane Fellaini etter nedskallingen av Stoke-spiller.

STOKE - EVERTON 1-1:

Everton-manager David Moyes mener at lagets belgiske midtbanespiller Marouane Fellaini fortjener å straffes etter at han skallet ned Ryan Shawcross i 1-1-kampen mot Stoke lørdag.

Fellaini var i tottene på Shawcross mens de ventet på et hjørnespark etter en times spill. Dommeren så ikke nedskallingen, og Fellaini ble ikke utvist

- Han fortjener å straffes. Jeg har sett det, og det var en fryktelig ting å gjøre. Jeg forventer at de straffer ham. Det blir opp til fotballforbundet. Jeg har sagt til ham at det var uakseptabelt, og uansett hvilken straff han får så fortjener han den, sa Moyes etter kampen

Fellaini kom senere med en beklagelse på Evertons nettsted.

- Jeg legger meg flat og ber Ryan Shawcross, mine lagkamerater og våre supportere om unnskyldning, sa han.

- Fikk ikke beskyttelse
- Det var mye dytting og trøyetrekking i feltet, og jeg følte ikke at jeg fikk beskyttelse fra dommeren. Uansett skulle jeg ikke gjort det jeg gjorde. Jeg har sagt unnskyld også til manageren og resten av støtteapparatet. Jeg mistet besinnelsen, og det var uprofesjonelt av meg.

Everton tok ledelsen på et selvmål av Shawcross i første omgang, men Kenwyne Jones utlignet for Stoke tidlig i andre omgang.

Med 11 mann på banen kampen ut greide Everton å berge ett poeng. Stoke-manager Tony Pulis bærer ikke nag til dommer Mark Halsey for at han ikke så nedskallingen.

- Jeg har stor respekt for Mark. Han har vært en god dommer, sa han.

Første QPR-seier
Queens Park Rangers begynner endelig å vise litt muskler etter Harry Redknapps overtakelse som manager.

Lørdag ble naboklubben Fulham første lag som tapte for QPR i årets Premier League. Det tok de hvite og blåstripete hele 17 seriekamper å vinne for første gang.

John Arne Riise og Brede Hangeland spilte begge for Fulham, og begge var innblandet i uheldige episoder. Riise forærte QPR en kjempesjanse med et elendig tilbakespill, men vertenes Jamie Mackie misbrukte den muligheten.

Da Adel Taarabt scoret kampens første mål var det takket være at ballen traff Hangeland og utmanøvrerte keeper Mark Schwarzer. Taarabt scoret for øvrig begge målene for hjemmelaget. Innbytter Mladen Petric reduserte for Fulham to minutter før full tid.

Ellers var Alexander Tettey tilbake og spilte 90 minutter for Norwich i 2-1-seieren over Wigan hjemme på Carrow Road. (NTB/Nettavisen)

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere