RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Moyes roser Ronny Deila

SKRYTER AV DEILA: Tidligere Everton- og Manchester United-manager David Moyes skryter av Ronny Deila.
SKRYTER AV DEILA: Tidligere Everton- og Manchester United-manager David Moyes skryter av Ronny Deila. Foto: Dave Thompson (Pa Photos)
- Jeg synes han hadde en veldig god sesong, sier Moyes om nordmannen.

Real Sociedad-manager David Moyes tok seg tid til å skryte av Ronny Deila da han møtte pressen i forbindelse med spanjolenes treningsleir i Skottland denne uken.

CELTIC-MANAGER: Ronny Deila ble seriemester i Skottland med Celtic forrige sesong.

Den tidligere Manchester United-manageren har tatt med seg La Liga-klubben til hjemlandet for å forberede sesongen, og skal blant annet spille mot Ronny Deilas Celtic fredag.

Før fredagens kamp tok Moyes seg god tid til å snakke om nordmannen.

- Ronny Deila oppnådde det som var ventet av ham i hans første sesong. Han er en ung trener og hadde aldri jobbet i Storbritannia tidligere, så han måtte få tid til å tilpasse seg og få gjennomslag for sine ideer, sier Moyes til The Herald.

- Det å være manager for Celtic er en enorm jobb og det er veldig få som vil kunne forstå hvor stor oppgaven faktisk er. Hvis man ser på sesongen som var under ett, synes jeg han hadde en veldig god sesong. Han vant ligaen og gjorde flere gode signeringer, forklarer Moyes.

Deila ble som ventet seriemester med Celtic forrige sesong, men fansen måtte skuffet se at laget ikke klarte å kvalifisere seg til Champions League.

Med ett år i sjefsstolen forventer mange supportere nå at Deila vil klare å lede laget til spill i mesterligaen. Første hindring på veien er islandske Stjarnen som Celtic skal møte i kvalifiseringskamp allerede neste uke.

- Han har noen veldig viktige kamper som kommer nå. De har nok et sterkt ønske om å komme seg til gruppespillet i Champions League. Celtic har hatt glede av mange gode prestasjoner i turneringen tidligere, sier Moyes.

- Jeg tror det er svært viktig for skotsk fotball at vi har et lag som er representert i gruppespillet i Champions League. Det fortjener landet vårt, sier den tidligere Manchester United-sjefen.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen Sport her og få flere ferske sportsnyheter i feeden din!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere