RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss
David Moyes fikk aldri muligheten til å fullføre kontrakten sin i Real Sociedad.
David Moyes fikk aldri muligheten til å fullføre kontrakten sin i Real Sociedad. Foto: Vincent West (Reuters)

Moyes skuffet over Real Sociedad-sparkingen

David Moyes er sikker på at han kunne ført Real Sociedad til en «god plassering» i årets sesong.

Skotten fikk sparken fra den spanske klubben for en uke siden. Et 0-2-tap mot nyopprykkede Las Palmas var hans siste kamp. Resultatet førte samtidig klubben under nedrykksstreken. Nå forteller han at han er skuffet over å ikke få fullført kontrakten sin.

– Da jeg tok jobben for et år siden, vår målet å unngå nedrykk. Vi klarte det og endte på 12.-plass i serien, sa Moyes ifølge nyhetsbyrået Reuters.

– Jeg syns vi gjorde god fremgang forrige sesong. Vi har hatt gode prestasjoner i år, men resultatene har ikke gått vår vei de siste ukene, la han til.

Moyes ble sett på som en risikabel ansettelse av mange i Spania på grunn av hans manglende kunnskap om ligaen. I tillegg ble han kritisert for ikke å gjøre en innsats for å lære seg spansk.

– Etter 12 år i Premier League som manager for Everton og Manchester United, var jeg interessert i muligheten til å jobbe i utlandet. Jeg har lært masse av dette, sa Moyes. (©NTB)

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen Sport her og få flere ferske sportsnyheter i feeden din!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere