Moyes-stunt tar av på internett

SENDT PÅ TRIBUNEN: Real Sociedad-trener David Moyes.

SENDT PÅ TRIBUNEN: Real Sociedad-trener David Moyes. Foto: Vincent West (Reuters / NTB scanpix)

Spiste snacks med fansen.

David Moyes ble sendt på tribunen for protester da Real Sociedad ble slått ut av den spanske cupen onsdag.

Den tidligere Everton- og Manchester United-manageren var svært misfornøyd med en offsideavgjørelse i det 81. minutt av hjemmekampen mot Villarreal, pådro seg dommerens vrede og måtte forlate spillerbenken.

Til hjemmefansens fornøyelse hoppet han over et gjerde og fant seg en plass på tribunen der han så slutten av kampen. Han takket ja da en jente som satt bak ham tilbød ham potetchips, men avslo høflig da en annen supporter ville gi ham peanøtter.

Stuntet har gått sin seiersgang i sosiale medier torsdag kveld og du kan se klippet av at Moyes spiser snacks med fansen her.

Måten Moyes avsluttet kampen førte til en bølge med Twitter-kommentarer.

Villarreal hadde ett måls ledelse fra første kamp og tok ledelsen to ganger på Anoeta i San Sebastian. Gerard Moreno og Giovani dos Santos scoret de viktige bortemålene som gjorde at Real Sociedad trengte fire mål for å gå videre.

Carlos Vela og Esteban Granero scoret en gang hver, men flere ble det ikke selv om Villarreal måtte avslutte kampen med ni mann etter at Mateo Musacchio ble utvist. Kampen endte 2-2, og Villarreal er i kvartfinale.

Athletic Bilbao tapte 0-2 hjemme for Celta etter et selvmål av Xabier Etxeita og et straffespark fra Fabián Orellana, men tok seg likevel videre på bortemålsregelen etter 4-2-seieren i første kamp.

Med ett Celta-mål til ville det vært første gang i turneringens 113-årige historie at et lag gikk videre etter 2-4-tap i første kamp. Athletic Bilbao har 23 cuptitler. Bare Barcelona har flere med sine 26.

Alvaro Vazquez scoret et sent vinnermål for Getafe, som dermed slo ut Almería med 2-1 sammenlagt. (©NTB)

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.