RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Muamba kjente igjen familien

Foto: Richard Heathcote / Getty Images
Sist oppdatert:
Bolton-spilleren skal ha vært i stand til å svare på spørsmål.

Bolton-spilleren Fabrice Muamba kjente igjen familien og vært i stand til å snakke for første gang etter kollapsen under FA-cupkvartfinalen på White Hart Lane lørdag.

Bolton bekrefter på klubbens hjemmeside at Muamba har svart på spørsmål, og at han også har vært i stand til at kjenne igjen flere familiemedlemmer.

Tidligere på dagen viste han små tegn til bedring. Tilstanden hans ble beskrevet som stabil, men fortsatt kritisk av legene som behandler ham på sykehuset i London.

Muamba falt om med hjertestans under FA-cupoppgjøret mot Tottenham. Episoden skjedde like før pause, og Muamba ble etter febrilske gjenopplivingsforsøk kjørt til en hjerteklinikk i den engelske hovedstaden.

Legene klarte til slutt å få hjertet hans til å slå igjen. Mandag ble han fortsatt behandlet ved intensivavdelingen på sykehusets avdeling for hjertelidelser.

- Fabrice Muamba er fortsatt under behandling på intensivavdelingen ved London Chest Hospital hvor han mandag viste små framskritt. Hans hjerte slår uten medisinsk hjelp og han kan også bevege armer og bein, het det i en pressemelding fra sykehuset. (©NTB)

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

Våre bloggere