*Nettavisen* Sport.

Mulig skademareritt for Liverpool

Daniel Sturridge rapporteres ute i seks.

30.11.13 09:46

Daniel Sturridge er sammen med Luis Suarez Liverpools toppscorer denne sesongen, med ni mål.

Spissduoen har fungert nærmest knirkefritt og et av Liverpool-fansens verste mareritt er trolig at noe skal skje med dem.

Ifølge Mirror er det nå nettopp det som har skjedd.

Den engelske tabloiden skriver at Sturridge pådro seg en ankelskade under fredagens trening og forlot treningsanlegget på krykker.

Dermed skal den engelske landslagsspissen være svært tvilsom til søndagens bortemøte med Hull, men det er ennå er usikkert hvor omfattende skaden kan være.

Flere britiske journalister antyder en skade som vil sette Sturridge utenfor i seks uker. Det er i så fall dårlig nytt for Liverpool foran et hektisk kampprogram.

På Liverpools egen hjemmeside står det derimot ingenting om den påståtte skaden, og fra offisielt hold meldes det derimot om at spissen kan bli å se fra start i søndagens kamp.

Det skal dog sies at denne nyheten ble publisert før fredagstreningen, og at hjemmesiden ikke har kommet med oppdatert informasjon siden.

Så gjenstår det å vente til søndag og se om den ene halvdelen av den fryktede duoen «SaS» blir å se ute på den grønne matta, eller om han sitter på tribunen.

P.S: Følg seks oppgjør i Premier League i vårt livesenter, NA Live, fra klokken 16.

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.