RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Mulig skadesjokk for Arsenal

Foto: Martin Rose / Getty Images Sport
Sist oppdatert:
Arsène Wenger bekrefter at Aaron Ramsey er ute lengre enn forventet.

Etter tirsdagens poengdeling borte mot Southampton kunne Arsenal-manager Arsène Wenger avsløre at han må klare seg uten midtbanespiller Aaron Ramsey lengre enn forventet.

Waliseren var i storform fram til han ble lår-skadet i slutten av desember, men var ventet å være tilgjengelig til tirsdagens kamp.

Det var han altså ikke, og på pressekonferansen etter oppgjøret bekreftet Wenger skadeproblemene fortsetter.

- Aaron Ramsey er ute i lengre tid enn vi forventet etter at han fikk et tilbakeslag på trening på mandag, derfor kunne jeg ikke ta ham med til denne kampen. Det er samme muskel som sist, så vi kommer til å være forsiktig denne gangen, sa Wenger ifølge Arsenals hjemmesider.

Den franske manageren ville ikke si noe om hvor lenge det vil ta før Ramsey er tilbake, men i engelske medier spekuleres det i at han må belage seg på mellom fire og seks uker på sidelinjen.

Det er mildt sagt ubeleilig.

I de kommende ukene kommer nemlig storkampene på rekke og rad, når «The Gunners» skal opp mot Bayern i Champions League, Liverpool i FA-cupen og potensielle titteavgjørende kamper i Premier League.

På den positive siden kunne Arsène Wenger informere om at Jack Wilsheres skade, som han pådro seg mot Coventry sist fredag, ikke er alvorlig, og at engelskmannen trolig er tilbake mot Crystal Palace kommende helg.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere