RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss
VANT: Bayern München fikk en god start på sesongen.
VANT: Bayern München fikk en god start på sesongen. Foto: Michaela Rehle (Reuters)

Müller og Robben ordnet Bayern-seier

Bayern München fikk en god, men samtidig noe rufsete, start på sesongen.

De regjerende mesterne slo Wolfsburg på hjemmebane med 2-1.

Robben nådde ikke helt til topps i sommerens fotball-VM, slik som mange av hans lagkamerater, men inntok hovedrollen da den tyske ligaen ble sparket i gang fredag. I første omgang serverte han Thomas Müller, som sendte Bayern i føringen. I annen omgang la han selv på til 2-0.

Foruten Robbens 2-0-scoring, som for øvrig kom som et resultat av en svært godt gjennomført kontring, var det ikke Bayern som dominerte annenomgangen.

Gjestene fra Wolfsburg viste solide takter, selv uten nyervervelsen Nicklas Bendtner på banen. Reduseringen fikk de ved kroaten Ivica Olic etter 52 minutter. Utligningen burde ha kommet fra Junior Malanda etter 80 minutter, men Manuel Neuer gjorde jobben sin godt i Bayern-buret.

Tysklands landslagssjef Joachim Löw var på tribunen og likte sannsynligvis det han så av både Müller og Neuer mot Wolfsburg. Han fikk også se Holger Badstuber i aksjon. Forsvarsspilleren har vært ute med kneskade siden desember 2012. (©NTB)

LES OGSÅ:


Mest sett siste uken

Lik Nettavisen Sport her og få flere ferske sportsnyheter i feeden din!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere