RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Mutu avventer managerbytte

Foto: EPA/Scanpix
Sist oppdatert:
Chelsea-spiss Adrian Mutu vil ikke ta noen avgjørelse om hvor han spiller neste sesong før en ny manager er på plass i London-klubben.

Det kommer til å bli en hektisk sommer på Stamford Bridge. Claudio Ranieri er på vei ut stadionporten. Det samme er trolig en rekke spillere. Inn svingdøren kommer snart en ny manager, fulgt av flere nye stjerner.

Porto-trener Jose Mourinho er favoritten til å oberta Ranieris jobb hos blåtrøyene, mens Mutu kan være blant spillerne som må finne seg en ny arbeidsgiver.

Den tidligere Parma-stjernen er trolig på vei tilbake til Italia, og ifølge ryktene skal Milan og Juventus være blant klubbene som venter på at rumeneren skal bli ferdig med ettårskontrakten i Chelsea.

Mutus agent understreker imidlertid at spissen ikke vil vurdere å forlate klubben før han har snakket med den nye manageren.

- Mutu hadde ingen stor førstesesong i Chelsea. Men nå vet jo alle og enhver at Mourinho blir ny manager, og Adrian vil prate med ham før han bestemmer seg, sier Andrea Pretti ifølge Sky Sports.

Pretti avviser ryktene om et mulig bytte mellom Mutu og Juventus' David Trezeguet.

- Jeg har lest de historiene, og forstår hvorfor avisene trykte dem. Sannheten er imidlertid den at det ikke har vært kontakt mellom Juventus og Chelsea angående Mutu, og engelskmennene har aldri sagt til meg at de ønsker å selge ham.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

Våre bloggere

Mest lest