RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Mutu frykter karrieren er over

Sist oppdatert:
Adrian Mutu fikk sparken i Chelsea etter å ha testet positivt på kokain. Han frykter karrieren er over, men får en utstrakt hånd fra Arsene Wenger.

Mutu fikk formelt sparken fra London-klubben fredag for grovt tjenesteforsømmelse, etter at han ble tatt for å ha misbrukt kokain forrige måned. Rumeren er utestengt fra fotballen de neste to årene.

- Hva har jeg igjen?
- Nå er karrieren min i ruiner. Jeg kan like gjerne gi meg med fotballen. Hva har jeg igjen nå?, sier en nedtrykt Adrian Mutu til Sunday Mirror.

- Chelsea har ødelagt meg. Jeg vet ikke hva jeg skal gjøre. Jeg sjokkert og overrasket over avgjørelsen deres. Jeg hadde ikke forventet å få lønn under suspensjonen, men jeg hadde aldri trodd de skulle sparke meg, sier rumeneren.

Oppmuntring fra Wenger
Men spissen får støtte fra uventet hold. Ingen ringere enn Arsenal-manager Arsene Wenger, som sier han er åpen for å vurdere Mutu når han er ferdig med karantenen.

- Muti har like mye rett som alle andre til å starte fra null når han har tatt straffen sin. Når han er ferdig med suspensjonen er han klar til å forhandle, og under slike omstendigheter må man jo være villig til å vurdere kvalitetene hans, sier Wenger til Mail on Sunday.

- Også andre spillere har blitt tatt for doping, for så å komme tilbake i andre store klubber.

Mutu er den andre spilleren som får sparken i Chelsea etter å ha blitt tatt for kokain-misbruk. Den forrige var keeper Mark Bosnich.4

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

Våre bloggere