Mutu slaktes i hjemlandet

Den sparkede Chelsea-spissen Adrian Mutu stjeler overskriftene i hjemlandet Romania. Pressen er nådeløs i kritikken mot den doptatte landslagsspilleren.

30.10.04 16:26

Mutu er førsteside stoff i de største avisene i Romania. Alle er enige om en ting: Chelsea-spissens karriere står for fall.

- "Mutu ute", "Arbeidsløs", "Sparket", lyder noen av overskriftene på førstesiden i lørdagens rumenske tabloider.

Balkans Beckham
Dagbladet Evenimentul Zilei, en av de største avisene i Romania, spår at Mutus dager på toppnivå er forbi. Avisen skriver om et fotballeventyr som startet med enorm suksess og endte med tragedie.

- Chelseas avgjørelse om å sparke Mutu betyr en livstids utestengelse fra fotball på topplan. Den rumenske landslagskapteinen har ødelagt sine sjanser for å bli Balkans svar på Beckham, konstaterer avisen Adevarul i på lederplass.

Til Tyrkia
De fleste største avisene er nå opptatt av hva fremtiden vil bringe for den doptatte stjernespilleren. Mutu testet positivt på kokain, og blir trolig utestengt fra all fotball i to år.

Jurnarul National hevder at Mutu nå kommer til å spille for Galatasaray i Tyrkia. Klubben trenes av Gheorghe Hagi - som var forlover i Mutus bryllup, melder Ritzau.

Andre avises hevder at Mutu vender hjem til hjemlandet for å spille for Dinamo Bucharest eller ukrainske Shakhtar Donetsk.

Erotisk modell
ProSport har imidlertid et bedre forslag til Mutu. De mener Adrian Mutu vil bli en strålende modell og skuespiller - og at han kan tjene store penger om han velger en karriere som " skuespiller i erotiske filmer."

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.

Mest lest på Sport

Annonsebilag