Nå avslører floppen det United-fansen alltid har lurt på

LETTER PÅ SLØRET: Premier League-profilen Wilfried Zaha.

LETTER PÅ SLØRET: Premier League-profilen Wilfried Zaha. Foto: Mike Egerton (Pa Photos / NTB scanpix)

Snakker ut om marerittet i Manchester United.

Wilfried Zaha ble hentet til Manchester United som én av Englands mest lovende unggutter, men oppholdet der ble et mareritt for vingen.

Det ble minimalt med spilletid på den lovende unggutten. Dette gikk ut over selvtilliten og i løpet av kort tid var han tilbake i Crystal Palace.

I et intervju med storavisen The Times forteller Zaha at han ikke følte seg ønsket i United, verken blant spillere, trenere eller blant fansen. En rekke rykter rundt vingens privatliv gjorde også tiden der vanskelig.

- Aldri møtt henne
Blant annet gikk det mange rykter om at Zaha skulle hatt en affære med datteren til daværende manager, David Moyes, og at dette var grunnen til at han aldri kom på banen under skottens tid som sjef i klubben.

- Jeg har aldri en gang møtt datteren til Moyes, sier Zaha til The Times.

Zaha forteller at det stadig dukket opp nye rykter om han.

- Jeg ga alt på trening hver eneste dag, selv om jeg visste at det ikke ble spilletid på meg. Men jeg hadde et håp og ga alt, bare sånn i tilfelle jeg skulle få sjansen. Men da jeg kom hjem kunne jeg ofte lese ting som at Wilfried Zaha har en dårlig holdning og da tenkte jeg: Hvor kommer dette fra? Da følte jeg at fansen sikkert tenkte det samme, siden jeg aldri fikk noe spilletid, forteller den nå 22 år gamle kantspilleren til avisen.

- Folk sa jeg hadde dårlig holdning og folk sa jeg hadde hatt en affære med datteren til Moyes. Dette var rykter som aldri ble borte og var der helt til jeg dro fra Manchester United, forteller Zaha videre.

Det var tidligere manager sir Alex Ferguson som hentet Zaha til klubben, men da unggutten ankom, hadde legenden takket for seg som manager.

- Deprimert
Moyes på sin side hadde verken tid eller interesse av å jobbe med Zaha.

- Tidvis var jeg deprimert. Ingenting utgjorde en forskjell, ingenting jeg gjorde betydde noe. Det var bare å komme seg videre, sier han.

- Hver eneste dag fikk jeg meldinger på Twitter fra folk på utsiden som skulle ha det moro på min bekostning. Jeg måtte bare tåle det, samtidig visste jeg at jeg aldri ville få spille for United. Jeg gikk på trening hver dag og visste at jeg aldri skulle få spille. Jeg var helt alene der. Det var ingen som snakket med meg og jeg hadde ingen å snakke med, sier han.

Etter overgangen tilbake til Crystal Palace har Zaha igjen funnet tilbake til noe av det som gjorde ham til et av Englands største talent.

Lørdag tar Zahas klubb imot nettopp United på Selhurst Park.

Kampen kan du følge i Nettavisens livesenter.

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.