RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Nå blir tabbene kostbare for Hart

Foto: Pa Photos / NTB Scanpix
Engelsk avis hevder City-keeperen vrakes.

Ifølge The Telegraph vrakes Joe Hart før lørdagens oppgjør mellom Manchester City og Norwich.

City-keeperen har ikke levert opp mot sitt beste den siste tiden, og det toppet seg da han tabbet seg ut og rotet bort ett poeng for City borte mot Chelsea søndag.

Taus Pellegrini
Nå får Costel Pantilimon sjansen mellom stengene, melder altså den vanligvis troverdige avisen. Rumeneren spilte en god kamp og holdt nullen gjennom 120 minutter mot Newcastle onsdagens ligacupkamp.

På fredagens pressekonferanse ville imidlertid ikke Manuel Pellegrini bekrefte at Englands landslagskeeper blir vraket.

- I morgen får dere vite det. Dette er avgjørelser jeg må ta med 22 spillere hver eneste uke, sa den 60 år gamle chileneren.

Den påståtte vrakingen av Hart kommer etter en rekke feil begått av Hart det siste året. Hittil har han likevel virket som et soleklart førstevalg både for det engelske landslaget og for Manchester City.

Pantilimon tripper
Dersom Hart nå må avfinne seg med en plass på benken i de neste månedene, er det dårlig nytt for Roy Hodgson som trenger en keeper i god form før neste sommers VM i Brasil.

På fredagens pressekonferanse fikk Pellegrini spørsmål om hvordan Hart reagerte på å bli vraket før onsdagens ligacupkamp mot Newcastle.

- Det må du spørre Joe om. Jeg kan ikke svare for ham og si hvor skuffet han ble. Både dere og spillerne så hva som skjedde, men han er en fotballspiller og spiller med det samme presset hver uke.

Ifølge Telegraph føler Costel Pantilimon at han har fortjent å starte en ligakamp for City og vurderte også å be om å bli solgt i januar dersom han ikke hadde fått sjansen nå.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere