RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Nå er Balotelli lei av oppmerksomheten

Foto: Getty Images / All Over Press
- Noen må forklare voksne og eldre personer at jeg ikke bare er en rik, ung fotballspiller.

Det er aldri kjedelig når Mario Balotelli er i nærheten.

City-spissen har hisset på seg antivåpenforeninger, brukt mafiaen som guide, kastet dartpiler mot juniorspillere, blitt bøtelagt for slåssing og gjort seg til en internettlegende da han ikke klarte å kle på seg en overtrekksdrakt.

Lei avisene
På julaften dro han på en lokal pub, der han la nærmere 10.000 kroner på bordet, og lot de lokale gjestene drikke og kose seg på hans regning.

Nå kan det virke som om Balotelli er lei av skriveriene om sin egen person, og hevder han er misforstått.

- Noen må forklare voksne og eldre personer at jeg ikke bare er en rik, ung fotballspiller, sier Balotelli ifølge Daily Mirror.

Ikke lett
Han påpeker at historiene som regel er kraftig overdrevet, og at han hadde blitt lykkeligere om folk hadde sluttet å snakke om han.

- Hvis jeg kjøper en Fiat, kommer jeg til å lese at jeg heller burde kjøpt en Ferrari. Hvis jeg kjøper en Ferrari, kommer jeg til å lese at jeg burde holdt beina på bakken og kjøpt en Fiat. Hvis jeg smiler, er jeg ikke seriøs. Hvis jeg ikke smiler, er jeg en bortskjemt, rik sutrekopp som ikke setter pris på å ha verdens beste jobb, forklarer Balotelli.

Kort tid etter at han skrev under for Manchester City, gikk han til avisene og uttalte at han ikke likte Manchester. Nå er tonen annerledes.

- Jeg stortrives her. Men jeg er 21 år, og har bodd langt hjemmefra i snart to år. Jeg har tilpasset meg bra, men har egentlig ikke noen virkelige venner her, avslutter han.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere