RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Nå er han Chelsea-spiller

Foto: Scott Heppell / Ap / NTB scanpix
Sist oppdatert:
Demba Ba har skrevet under for blåtrøyene.

Demba Ba er klar for Chelsea, melder klubben på sin egen hjemmeside.

- Stolt
Senegaleseren har skrevet under på en 3,5-årskontrakt med blåtrøyene, og kommer til å spille med draktnummer 29.

- Det føles bra å være her, jeg er veldig stolt. Det var viktig for meg, og for Newcastle, at dette ble løst så fort som mulig, og nå kan vi gå videre. De har en hel måned på seg til å finne en erstatter, sier Ba til hjemmesiden.

- Nå skal jeg sørge for å komme skikkelig inn i spillergruppa, fortsetter han.

Siden spissen hadde en kontraktsbestemt utkjøpsklausul, kunne ikke Newcastle hindre ham i å gå til Chelsea. Newcastle ønsker ikke å opplyse om hvor mye Chelseas bud lå på, men trolig ble utkjøpsklausulen på 7,5 millioner pund utløst.

Åpenbaring
Ba har vært en åpenbaring siden han kom til Premier League. Han spilte først for West Ham, før han gikk gratis til Newcastle og ble en stor suksess fra første stund.

I sin første Newcastle-sesong scoret han 16 mål på 34 ligakamper. Så langt denne sesongen har det blitt 13 mål på 20 ligakamper. I West Ham scoret han sju mål på 12 ligakamper.

Før han kom til engelsk fotball spilte Ba Rouen if Frankrike og Mouscroun i Belgia, samt den tyske klubben Hoffenheim. Han har 16 landskamper for Senegal.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere